- 22 Kasım 2008
- 11.290
- 6.985
- 2.493
hayatımda izlediğim en ii ikinci cl maçımızdı
ilk sırada da karlı juve maçı var
üçüncü sıraya da old trafford'daki 2-3'yi koyarım herhalde
Hangi tarihten başlıyor izlediğin maçlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayatımda izlediğim en ii ikinci cl maçımızdı
ilk sırada da karlı juve maçı var
üçüncü sıraya da old trafford'daki 2-3'yi koyarım herhalde
şuan maçın full halini buldum, bein sport ingilizceden ve ikinci yarı başında böyle bir şey yok görüntü de,zaten diğer her dakikayı izlemiştim
Bu arada spikeri hic begenmedim gollerdeki duyguyu veremedi
Yalcin cetin anlatsa iyi olur bu tip avrupa.maclarini
Ilk yaridan Sol beki atmasi gerekiyordu. Kolunu kaldirip Baris'a vurdugu an sari gostermeliydi. Yapacak bir sey yok. Hakemi de yenmeye devam edecez. USG macindaki gibi sumsuk sumsuk oynamadik en azindan.
Maçın başı kk olmazsa %99 geçtik
dakika kaçta oldu bu olay? ben ikinci yarı başladı geldim pcye açtım dk 46 yazıyordu açtığımda, kaçta oldu ki
Hangi tarihten başlıyor izlediğin maçlar?
belki şu olmuştur, UEFA dan her kanala aynı yayın geliyordu ama belki TRT ye gelen görüntü belki o an gelmedii, TRT den kaynaklanan bir sebepten olabilir belkiEvet ben de onu izliyordum şimdi. Hatta o kameraya geçilen kesiti buldum. Normal gayet.
Bu arada bana pilot kamera açısı da daha normal geldi. Maçta da yazmıştım sanki pilot kamera daha bir uzaktı. Hatta babam da yaşlı ve gözleri tabi çok iyi görmüyor, "topu kaybediyorum, bulamıyorum bu maçta" falan dedi de koltuğunu tv'ye yaklaştrdım görsün diye. Ben de uzak taraftayken hissediyordum yani bir anormallik... Sanki bu yabancı yayında o da yok (tabi şu an pc'den izlediğim için tabi yanılıyor da olabilirim)
düzenli olarak lincoln döneminden itibaren heis
ama eski maçları da bulup izledim çoğunu, neuchatel xamax, steaua, united'ı elediğimiz efsane maçlar vs
2-2 olduktan sonraki dakikalarda. 1-2 dakika falan top sol tarafımızda kalmıştıbir arkadaş hiçbir dakikayı kaçırmadın dimi diye cevap yazmış, olay dk kaçta oldu ki, ben ikinci yarı başladı açtım pcden, dakika 46 yazıyordu
yok yok baktım dediğin dakikalara hiçbir sorun yok2-2 olduktan sonraki dakikalarda. 1-2 dakika falan top sol tarafımızda kalmıştı
sorun trt kaynaklı imiş zaten. trt dışındaki kanallarda öyle bişey olmamış. şaşırmadık yani
Hollanda macindan beri en azgin futbolunu oynadi. Yazin gene gidicem diye tutturmaz umarim.Barış da birini hakem es geçse de iki devrede iki ayrı beki çift sarıdan attırdı... Ben futbol tarihinde böyle bir şey hatırlamıyorum...
Yüz tane adam var, hangisi sensin renktaş.
Hollanda macindan beri en azgin futbolunu oynadi. Yazin gene gidicem diye tutturmaz umarim.