⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

Barış ligin başındaki transfer sürecinden sonra 13'ncü haftaya kadar sallantıda gelmişti ama an itibarıyla büyük oynuyor şampiyonluk performansına çıktı bu performansı sürdürmesi gerekiyor hem Osimhen hem Barış'ın bu yıpratıcılıkları inanılmaz iş yapıyor.
1771375595399.webp

şuan maçın full halini buldum, bein sport ingilizceden ve ikinci yarı başında böyle bir şey yok görüntü de,zaten diğer her dakikayı izlemiştim

Evet ben de onu izliyordum şimdi. Hatta o kameraya geçilen kesiti buldum. Normal gayet.

Bu arada bana pilot kamera açısı da daha normal geldi. Maçta da yazmıştım sanki pilot kamera daha bir uzaktı. Hatta babam da yaşlı ve gözleri tabi çok iyi görmüyor, "topu kaybediyorum, bulamıyorum bu maçta" falan dedi de koltuğunu tv'ye yaklaştrdım görsün diye. Ben de uzak taraftayken hissediyordum yani bir anormallik... Sanki bu yabancı yayında o da yok (tabi şu an pc'den izlediğim için tabi yanılıyor da olabilirim)

Ilk yaridan Sol beki atmasi gerekiyordu. Kolunu kaldirip Baris'a vurdugu an sari gostermeliydi. Yapacak bir sey yok. Hakemi de yenmeye devam edecez. USG macindaki gibi sumsuk sumsuk oynamadik en azindan.

Barış da birini hakem es geçse de iki devrede iki ayrı beki çift sarıdan attırdı... Ben futbol tarihinde böyle bir şey hatırlamıyorum...

Maçın başı kk olmazsa %99 geçtik

Hiç öyle bir şey yok... Bir tane erken gol 1-0 olur, ilk yarı sonunda da 2-0 olur... Sonra o panikle tüm 2. yarıyı yusuf yusuf izlersin... O yüzden havaya girmemek lazım. Daha bile ciddi oynamak lazım.

dakika kaçta oldu bu olay? ben ikinci yarı başladı geldim pcye açtım dk 46 yazıyordu açtığımda, kaçta oldu ki

Bunu görmemişim. 2-2'yken oldu, hani onlar kendi sağ kanatlarından iki kere falan geldiler Concecao ile sanırım. Sonra Osimhen Gatti'yle bir dalaşmış falan. Sanırım o sekansta gitti.

Evet ben de onu izliyordum şimdi. Hatta o kameraya geçilen kesiti buldum. Normal gayet.

Bu arada bana pilot kamera açısı da daha normal geldi. Maçta da yazmıştım sanki pilot kamera daha bir uzaktı. Hatta babam da yaşlı ve gözleri tabi çok iyi görmüyor, "topu kaybediyorum, bulamıyorum bu maçta" falan dedi de koltuğunu tv'ye yaklaştrdım görsün diye. Ben de uzak taraftayken hissediyordum yani bir anormallik... Sanki bu yabancı yayında o da yok (tabi şu an pc'den izlediğim için tabi yanılıyor da olabilirim)
belki şu olmuştur, UEFA dan her kanala aynı yayın geliyordu ama belki TRT ye gelen görüntü belki o an gelmedii, TRT den kaynaklanan bir sebepten olabilir belki

düzenli olarak lincoln döneminden itibaren heis

ama eski maçları da bulup izledim çoğunu, neuchatel xamax, steaua, united'ı elediğimiz efsane maçlar vs

Canlı izleseydin ilk saydığın 3 maçın önüne koyacağın maçlar olurdu sanki onlardan. Saydıklarına ek olarak Real Madrid'e 2-0'den 3-2 çevirdiğimiz maç da acayip orgazmik bir deneyimdi ikinci yarıda... Tabi işimiz zordu ikinci maçta biliyorduk ama ilk yarıdan sonra onu başarmak (ki daha Avrupa başarıları tazeyken bir kez daha) acayip mutlu etmişti.

bir arkadaş hiçbir dakikayı kaçırmadın dimi diye cevap yazmış, olay dk kaçta oldu ki, ben ikinci yarı başladı açtım pcden, dakika 46 yazıyordu
2-2 olduktan sonraki dakikalarda. 1-2 dakika falan top sol tarafımızda kalmıştı

sorun trt kaynaklı imiş zaten. trt dışındaki kanallarda öyle bişey olmamış. şaşırmadık yani

Hollanda macindan beri en azgin futbolunu oynadi. Yazin gene gidicem diye tutturmaz umarim.

Bence sezon başı kalmaya ikna edildiğinde artık bu yaz için belli anlaşmalar yapılmıştır. O şartlara uygun bir teklif gelirse artık tekrar zorla tutamayız, gider. Önemli olan o şartları da bizim için de tatmin edici olacak bir şekilde ve Barış'la aramızda yeniden gerilim yaratmayacak nitelikte doğru belirleyebilmişizdir. Atıyorum bonservis beklentimiz, transferin son günlerinde aniden olmaması, Arabistan'dan falan teklif gelirse daha yüksek rakam bekleyeceğimiz, sonraki satıştan pay beklentimiz, TR'de başka takıma satmama şartları vs... Bunları düzgün konuşmuşuzdur umarım...

Hücum iyi ama defansta takım her maç kötüye gidiyor.
Eyüp ve Juve'ye 5 attık, hücum iyi.
Ancak Eyüp'ten 1, Juve'den 2 gol yedik.
Bu gidişle 3 maç sonra 5-5 berabere kalırız.
Sonraki maçta da 6-5 yeniliriz.
Acil müdahale şart.

Adamlar Çin malı çakma Juventus kurmuş.
Thuram, Vlaovic, Cambiasso, Conceição var ama hepsi çakma.
Bir de isimleri bir harf falan değiştirmişler çakallar.
Locatelli de vardı sanki bir tane, o da çakma olabilir.

Geri
Üst Alt