Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.144
- 25.566
- 2.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iki farkla diyordum iyi olur diyordum
uc fark daha iyi
Deplasmandaki mac farkli olur bence. Ilk yari gol yememeye calisalim daha cok bence. Full defansa degil fakat kontrollu oynarsak maci gol de yemeyiz. Yunusun kesinlikle ilk yari oynamamasi lazim. O dengeyi asiri bozuyor. Yunus superlig topcusu maalesef.Vallahi öyle. Hayalim 3-1 idi 2 fark.
5-2 bitti oldu 3 fark.
Darısı deplasmandaki maça inşallah orada da 3 farklı kazanalım.
UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 play-off turu ilk maçında sahasında Juventus’u 5-2 mağlup eden Galatasaray, dünya basınında büyük yankı uyandırdı.
Reuters: "Galatasaray, 10 kişi kalan Juventus’u 5-2’lik skorla ezdi."
The Guardian: "Galatasaray, 10 kişi kalan Juve’yi şaşkına çevirdi."
Die Welt: "Galatasaray, ikinci yarıda Juventus’u parçaladı."
Aftonbladet: "Galatasaray’dan Juventus’a tarihi darbe."
AS: "Juventus için büyük çöküş."
ESPN: “Galatasaray, Juventus'u tamamen ezdi! Türklerden muhteşem bir dominasyon gösterisi!”
La Gazzetta dello Sport: "Juventus için tarihi bir hezimet: Galatasaray, Juventus'u 5-2'lik skorla ezdi. Juventus'un son 16 turuna çıkmak için büyük bir başarıya ihtiyacı var."
Corriere dello Sport: "Çılgın Galatasaray! Juventus, ilk yarıda bazı anlarda umutlandı. Koopmeiners, Galatasaray'a karşılık vererek takımını öne geçirdi. Ancak Galatasaray, ikinci yarıda oyunun hakimi oldu. Sanchez'in golü, Lang'ın dublesi ve Boey'in skoru belirleyen vuruşu galibiyeti perçinledi."
Tuttosport: "Juventus için berbat bir maç. Galatasaray çok güçlüydü."
Sky Sport: Galatasaray'dan büyük mesaj! Teknik direktör Okan Buruk'un takımı, play-off ilk maçında Juventus'u 5-2 mağlup etti. Galatasaray hücumda çok etkili, savunmada sağlam ve mental olarak da üstün bir performans sergiledi. Rövanş öncesi güçlü bir mesaj oldu."
hoca bi 5 10 dk daha barıslı kadroyu bozmasa olmayacak iş değildi. 6 da olurdu 7 de. maçın sonunda cl takımıyla profesyonel lige yeni yükselmis bir takım mac yapıyor gibiydi. kafaları gitti iyice ne yaptıklarını bilmiyor kosu dahi yapmıyorlardı.Galatasaray 6.gol için Juventus kalesine yükleniyor..
Yorumsuz..
Dün akşam ki Juve'nin, bugüne kadar karşılaştığımız diğer Juve'lere nazaran daha kötü bir kadro olduğunu düşünüyordum ama dün akşam ki gibi rezaleti beklemiyordum onlar adına.. Resmen ezdik adamları.. Hani derler ya 'domine etti', dün ikinci yarıda olup biten tam da buydu.hoca bi 5 10 dk daha barıslı kadroyu bozmasa olmayacak iş değildi. 6 da olurdu 7 de. maçın sonunda cl takımıyla profesyonel lige yeni yükselmis bir takım mac yapıyor gibiydi. kafaları gitti iyice ne yaptıklarını bilmiyor kosu dahi yapmıyorlardı.
o yavsak hakem de 2 dk uzattı ya zor ama tur giderse onunda allah belasını versin. ulan kac defa denk geliyor böyle seyler oynatsana adam gibi eklenen süreyi.
Sizce ligi nasil etkileyecek ucl de devam ediyor olmak ?