⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

Transfer dönemleri tembel havyan, transfer donemleri bitince aslan kral oluyoruz. Bunu nasil becerebiliyoruz bu da ayri bir tez konusu:)

Elin yabancı basını bizi övmüş, bizim yerli basında bazı yavşaklar juvenin rövanş için 2 eksiklerini olacağını manşet yapmış. Bu düpedüz şerefsizlik.

Abi sezonu kapatmışım gibi hissediyorum futbolu bıraktım ben beyler zirvede bırakıyorum

Konya deplasmanı için gerilmeyi kaldırmıyor artık bünye

5 gol show oldu ne gerek vardı?

Maçlar 3’te bitmeli böylece 4 ve 5 gibi gereksiz gol rakamlarına ulaşılmamış olur…

Ben de dün "Kenan size 2 gol atacak" diyen fenerli bir gence iki yersek 5 atarız demiştim. Boey'in golünden sonra çocuğu aradım. Hala Juventus ikinci maçta tur atlar diyor :)
Aynı çocuk son şike şampiyonluğunu 2 yaşında görmüş (hatırlamıyor tabi). 3 senedir tanıyorum. Her sezon şampiyon olacaklarına emin.

Ben de dün "Kenan size 2 gol atacak" diyen fenerli bir gence iki yersek 5 atarız demiştim. Boey'in golünden sonra çocuğu aradım. Hala Juventus ikinci maçta tur atlar diyor :)
Aynı çocuk son şike şampiyonluğunu 2 yaşında görmüş (hatırlamıyor tabi). 3 senedir tanıyorum. Her sezon şampiyon olacaklarına emin.
Şanslısın renktaş juventustan ümidi kesseydi turu geçince dalga geçme şansın kalmazdı.

Ulan ben de bu sonucu nasıl aldık diye düşünüyorum.

faasfdasdf.webp

Valla kimse kusura bakmasın yaşlılar olmayınca tempolu at gibi takım oluyoruz. En kötüsü yunus bile tempoluydu en azından. Yaşlı topçu istemiyoruz bin kere söyledik bu takımdan yaşlıları uzak tutun. Sezon sonu icardi, kaan, ilkayla vedalaşılmalı. Tempo kaldıramayan dinamizm yoksunu geberikleri derhal şutlamak lazim.

Geri
Üst Alt