⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

herifler favori. elenebiliriz ama bu maçta zorlamamız lazım.
iki maçta da yenilip elenmek üzücü olur.

insanin gonlunden juveyi elemek ve sampiyonluk gecer yav

bu nasil garip gonul
Gönlümden tabiki o geciyor ama aklım mantığım durduruyor ,oyunculari ve hocayı cok iyi tanıyorum artık ,ucl devam ettikçe uclye ağırlık verip lig maçlarında salacak ve sacma bahaneler üretecek hocamız ve oyuncularımız var maalesef o yuzden tek kulvar ve sonu şampiyonluk olmali

Uğurcan
Sallai Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Sara
Barış Yunus Lang
Osimhen

+ Boey, Singo, Eren, İlkay, Asprilla, Sane, Icardi

Kadro bu şekilde olur diye düşünüyorum. Sane hiç oynamadan hemen 11 olmaz yedekten girebilir. Singo sağ bekte oynayabilse Sallai'yi forvet arkasına almak iyi bir alternatif olabilirdi.

Gönlümden tabiki o geciyor ama aklım mantığım durduruyor ,oyunculari ve hocayı cok iyi tanıyorum artık ,ucl devam ettikçe uclye ağırlık verip lig maçlarında salacak ve sacma bahaneler üretecek hocamız ve oyuncularımız var maalesef o yuzden tek kulvar ve sonu şampiyonluk olmali

lig diye bir sey yok yav abartiyorsunuz

3 derbi oynayacagiz bitecek

geri kalanlar takim bile degil

apo juveye karşı yavaş kalacak

boey - sanchez - singo - jakobs

hattı çıksak nasıl olur acaba

lig diye bir sey yok yav abartiyorsunuz

3 derbi oynayacagiz bitecek

geri kalanlar takim bile degil
Orası oyle ama suyun öteki tarafının israrla itelenmesi ve puan kaybetmemeleri bence sebeplerden biri insanlari germe açısından, city barca napoli bayern filan yeniliyor bunlar yenilmeyi geçtim beraberlik bile almıyor yani cok normal ortamda değiliz o yuzden lig diyoruz

Geri
Üst Alt