- 1 Haziran 2015
- 27.479
- 19.067
- 2.148
herifler favori. elenebiliriz ama bu maçta zorlamamız lazım.
iki maçta da yenilip elenmek üzücü olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence favorisi yok bu macin.herifler favori. elenebiliriz ama bu maçta zorlamamız lazım.
Gönlümden tabiki o geciyor ama aklım mantığım durduruyor ,oyunculari ve hocayı cok iyi tanıyorum artık ,ucl devam ettikçe uclye ağırlık verip lig maçlarında salacak ve sacma bahaneler üretecek hocamız ve oyuncularımız var maalesef o yuzden tek kulvar ve sonu şampiyonluk olmaliinsanin gonlunden juveyi elemek ve sampiyonluk gecer yav
bu nasil garip gonul
Gönlümden tabiki o geciyor ama aklım mantığım durduruyor ,oyunculari ve hocayı cok iyi tanıyorum artık ,ucl devam ettikçe uclye ağırlık verip lig maçlarında salacak ve sacma bahaneler üretecek hocamız ve oyuncularımız var maalesef o yuzden tek kulvar ve sonu şampiyonluk olmali
Maç izlemiyorum diyip kadro dizmeye başlaman yarıyor dostumapo juveye karşı yavaş kalacak
boey - sanchez - singo - jakobs
hattı çıksak nasıl olur acaba
yarın okan hocaBenden duymuş olmayın bir kulüple de görüşmeye gidiyor
apo juveye karşı yavaş kalacak
apo juveye karşı yavaş kalacak
Orası oyle ama suyun öteki tarafının israrla itelenmesi ve puan kaybetmemeleri bence sebeplerden biri insanlari germe açısından, city barca napoli bayern filan yeniliyor bunlar yenilmeyi geçtim beraberlik bile almıyor yani cok normal ortamda değiliz o yuzden lig diyoruzlig diye bir sey yok yav abartiyorsunuz
3 derbi oynayacagiz bitecek
geri kalanlar takim bile degil
Habere tepkimizBenden duymuş olmayın bir kulüple de görüşmeye gidiyor