- 12 Temmuz 2009
- 60.878
- 24.259
- 2.968
Niye kufur ediyon lan acikta dhsbsbsbsSame. Yaşlanıyoruz galiba
Ama evet galiba sjsjs
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye kufur ediyon lan acikta dhsbsbsbsSame. Yaşlanıyoruz galiba
Lan ne bileyim heyecan yok sey yok takimla bag kuramiyorum vs vs baska seylerle ugrasmak daha hosniye lan
Ban yemeden attığım son post bu olsun o zaman. ByeNiye kufur ediyon lan acikta dhsbsbsbs
Ama evet galiba sjsjs
Biraz açabilir misin?baska seylerle ugrasmak daha hos
Ban yemeden attığım son post bu olsun o zaman. Bye
Lan ne bileyim heyecan yok sey yok takimla bag kuramiyorum vs vs baska seylerle ugrasmak daha hos
Film kitap falan iste kanka daha cok keyif veriyor boyle seyler cikip sosyal olmak flnBiraz açabilir misin?
sjsjajsjajsjsjsjsjajsgay misin ya bağ kuramıyorum ne
izleyecen sövecen o kadar
GS ye olan ilgin gözlerimizi yaşarttı üstadLemina’siz kadrolar gorunce dehsete dusuyorum. Okan hoca ders almiyo anladikta, forumda mac izlemiyo galiba.
Dün toplantıdan çıktım 8 saat falan sürdü. Gece alsancaga geçtik dedik evlere dağılmadan bir kahve içek. Ortam yanıyor ya. Yeni nesil acayip. Eve giresi gelmiyor insanın snsnsjsjjsjs İzmir korkunç iyi maalesefFilm kitap falan iste kanka daha cok keyif veriyor boyle seyler cikip sosyal olmak fln
Same. Yaşlanıyoruz galiba aq.
Forumda herkes Nedim olmuş,sen kimsin hacı yaFilm kitap falan iste kanka daha cok keyif veriyor boyle seyler cikip sosyal olmak fln