Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.854
- 13.753
- 2.828
Forumda herkes Nedim olmuş,sen kimsin hacı ya
Herkesten önce Nedim'dim. İlk Nedim. Sooonra bir baktım Nedim'ler arttı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda herkes Nedim olmuş,sen kimsin hacı ya
yarro diyeceksin banaForumda herkes Nedim olmuş,sen kimsin hacı ya
Abinin mabadında ki kıllar ağarmaya başlamış. Depresyondayım.Same. Yaşlanıyoruz galiba aq.
Sallai orta sahaUgurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Torreira Sara
Sane Lang Baris
Osi
Böyle mi oynasak? Yoksa Sane önce yedekte ve Mecbur Gündogan mi?
Lemina asiri derecede eksik ya
Elbette şampiyonluk. Firavunların Musa’sı olmaya devam edebilmek için şampiyon olmalıyızUcl çeyrek finalmi yada lig şampiyonluğu mu diyenlere Allah akıl fikir versin diyorum
Ciddiye almaya gerek yok o tür mesajları. Sonuç itibariyle tarihimizin en önemli maclarindan birine çıkacağız. Elersek 15 sene sonrada konusulacak bir zafer elde etmiş olacağız. Gerisi laf-ü guzaf..Ucl çeyrek finalmi yada lig şampiyonluğu mu diyenlere Allah akıl fikir versin diyorum
Torreira icin Lemina nin olmamasi büyük eksik. Hele Sara + Gündo/Yunus cok soft kalacaklar mckennie Thuram ve Locatelli karsisinda.Bu maç kesinlikle Singo sağ bek ya da stoper de olsa oynamalı.
Torreira dinlendiği için bu maç o da Liverpool ve Madrid maçı performansını göstermi ve hatta üzerine de çıkmalı.
İcardi kesinlikle yedekten girmeli. Sallai de dinlendirildiği için oynayacak gibi geliyor ama oynarsa Singo sağ stoper olmalı.
Sane ilk 11 olabilirse ve iyi oynarsa maçı çözeriz.
Torreira icin Lemina nin olmamasi büyük eksik. Hele Sara + Gündo/Yunus cok soft kalacaklar mckennie Thuram ve Locatelli karsisinda.
Sallai 10no mantikli olabilir cidden
UgurcanGündoğan oynamaz o maç.
Sallai
Jakobs
Barış
Torreira
Sara
Kesin 11 onu anladık zaten son hafta.
Osimhen, Uğurcan, Bardakçı ve iyileştiyse Sane de banko 11 olur.
Geriye
Yunus
Sanchez
Singo
Lang
Dörtlüsünden ikisi kalıyor.
Sallai 10 no Sane veya Barış yedek.Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Torreira Sara
Sane Lang Baris
Osi
Böyle mi oynasak? Yoksa Sane önce yedekte ve Mecbur Gündogan mi?
Lemina asiri derecede eksik ya
Thuram oynayacak mı ? Sakat değil mi ?Torreira icin Lemina nin olmamasi büyük eksik. Hele Sara + Gündo/Yunus cok soft kalacaklar mckennie Thuram ve Locatelli karsisinda.
Sallai 10no mantikli olabilir cidden