⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

Benim 2.mactan daha fazla ümidim var ekstra bir sakatlık işi olmazsa...Lemina olmadan nasıl o sertliği koyacağız orta sahada çok canlanmiyor kafamda...

juveyi eleyeceğimizi düşünüyorum ama bu bi sonraki 15 günlük şamp ligi haftası fikstrümüzü felaket hale getirecek

Bu maç kesinlikle Singo sağ bek ya da stoper de olsa oynamalı.

Torreira dinlendiği için bu maç o da Liverpool ve Madrid maçı performansını göstermi ve hatta üzerine de çıkmalı.

İcardi kesinlikle yedekten girmeli. Sallai de dinlendirildiği için oynayacak gibi geliyor ama oynarsa Singo sağ stoper olmalı.

Sane ilk 11 olabilirse ve iyi oynarsa maçı çözeriz.
Dediğin gibi olacak sanırım.
Boey sağ bek, Singo stoper, Sanchez kesik yiyiyor bu durumda.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turam oynamazsa orta saha boy skalasi düşer bizim hayrimiza olur diyeceğim de elemanların hepsi uzun. Biz de bi de yunus oynarsa ortasaha kısa olacak. Ha bunun avantajı çevik olursun geçiş yaparsın. Topu bel hizasından yukarı çıkarmamak lazım.

10 bine kadar çıkacağım dedim de bir tek 15 binlik bilet kalmış yav. Son gün baya boşalıyor bazı yerler, denk getirebiliriz inşallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dediğin gibi olacak sanırım.
Boey sağ bek, Singo stoper, Sanchez kesik yiyiyor bu durumda.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah yanılırım ama bence yanlış. Singo ileri çok çıkıyor kas hafızası gibi. Sağ tarafta alışmış mevkisi boş kalıyor. Haa aklıma deli sorular geldi şu an..singo stoper sancez 6 numarada çıkabilir

Kazanacagimizi düsünüyorum

Juventus asla hafife alinacak bir takim degil etkili oyunculari var ve hocalari spaletti de basarili bir teknik direktör genel olarak

Ama biz de ic saha da ne kadar iyi oldugumuzu liverpool macinda gösterdik yani juventus de bunu bilerek cikacak saha’ya

Juve nasıl oynuyor bilmiyorum. Sadece Kenan gol attığında gollerini izliyorum. Doğru kadroyla çıkarsak yeneriz bence

Bence

Sallai-Davinson-Apo-Jakobs
Sara-Lucas
Sane-Yunus-Barış
Osi

Çıkacağız, benim tercih ettiğim 11'im bu değil gerçi ama tahminim bu yönde

Geri
Üst Alt