- 13 Ekim 2014
- 108.561
- 58.311
- 4.588
Daha belirsiz min yedek olacakmis diye okudum sankiThuram oynayacak mı ? Sakat değil mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha belirsiz min yedek olacakmis diye okudum sankiThuram oynayacak mı ? Sakat değil mi ?
Dediğin gibi olacak sanırım.Bu maç kesinlikle Singo sağ bek ya da stoper de olsa oynamalı.
Torreira dinlendiği için bu maç o da Liverpool ve Madrid maçı performansını göstermi ve hatta üzerine de çıkmalı.
İcardi kesinlikle yedekten girmeli. Sallai de dinlendirildiği için oynayacak gibi geliyor ama oynarsa Singo sağ stoper olmalı.
Sane ilk 11 olabilirse ve iyi oynarsa maçı çözeriz.
İnşallah yanılırım ama bence yanlış. Singo ileri çok çıkıyor kas hafızası gibi. Sağ tarafta alışmış mevkisi boş kalıyor. Haa aklıma deli sorular geldi şu an..singo stoper sancez 6 numarada çıkabilirDediğin gibi olacak sanırım.
Boey sağ bek, Singo stoper, Sanchez kesik yiyiyor bu durumda.
![]()
Okan Buruk, Juventus maçının 11'ini belirledi: Savunma ve hücumda büyük sürpriz | NTVSpor
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile karşılaşacak. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, çıkaracağı 11'le rakibini şaşırtmayı planlıyor.www.ntvspor.net
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Juventus’ta Sane ve Osimhen ayarinda bir tane oyuncu var mi? Bence yok. Kenan bile o ayarda degil bana gore.