Ferdi Gümüşkaya
Kırmızı Üye
- 6 Temmuz 2011
- 1.810
- 1.159
- 1.913
Kacak sinema cekimi gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maserati de iyi olurdu şimdiÖyle heveslerim yok sağlık yeterli.

hakem cüneyt çakır gibi eyyamcıYalnız rövanşı olan bir maçı nasıl 2 dakika uzattılar anlamak güç.
1 kırmızı kart olmuş, 4 gol olmuş, kaç değişiklik oldu bilmiyorum da yalnızca 2 dakika uzattılar ve 6 atmak üzereydik.
Sadece kırmızı kartta 2 dakika durdu zaten oyun.
Benim tek korkum bu skora rağmen turu verme ihtimalimiz. Olmaz demeyin, futbol bu.Sağlam gündem olduk yalnız avrupada. Ulan yıllardır oradaydık essolessekler İlla 5 mi atmamız lazımdi. Nicelerinizi dikip atmadık mi?
Lige odaklanırız yapacak bişey yokBenim tek korkum bu skora rağmen turu verme ihtimalimiz. Olmaz demeyin, futbol bu.
Özete baktım, duran top golü hariç 4 golün hepsinde Osimhenin büyük katkısı var, gol atamasada böyle oynasa yeter, muazzam oynadı.
Onur deccal mısın be kardeşim. Bu negatiflikle maçı izlemeye ömrümüz yetecek mi onu sorgular olduk. Sakin yahu basma negatifi bu kadar tadını çıkaralım hep beraber anı yaşayalım başkan. Relax.Benim tek korkum bu skora rağmen turu verme ihtimalimiz. Olmaz demeyin, futbol bu.
25bin dolar + sodexoKaç para kazaniyoruz şimdi tutu geçersek
11 milyon euroKaç para kazaniyoruz şimdi tutu geçersek