Okan Sezer
Parçalı Üye
- 14 Haziran 2012
- 3.238
- 3.000
- 1.913
ben tnt sport ingiliz kanalında izledim asla böyle görüntü olmadıbu problem uefa kaynaklı mı yoksa trt mi
yani italyanlar da mı böyle izledi maçı bir süre? bilen var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben tnt sport ingiliz kanalında izledim asla böyle görüntü olmadıbu problem uefa kaynaklı mı yoksa trt mi
yok tnt sport ingiliz kanalında izledim böyle bir şey olmadı ben izlerkenYayınları uefa cekiyor ülkelerin yayıncı kuruluşuna veriyorlar ,yayını veren ülkelerin sadece spikerin götürüyor ,okadar
Muhtemelen yeni ve sacma birseyler denediler
Hayatlarinda ne kadar zorluklari olan, belki çok mutsuz, çok dertli insanlarin oldugu bu fotograf, bu gece ve hele hele bu çekilmis an eminim hayatlarin en mutlu olduklari anlardan biridir büyük ihtimal. Allah Galatasaraylilari üzmesin ve en kötü günümüz böyle olsun.
tşk ederim.ben tnt sport ingiliz kanalında izledim asla böyle görüntü olmadı
Karli juve macini gecer bu. Bukadar baskin oyun hatirlamiyorum avrupada.
ben tnt sport ingiliz kanalında izledim asla böyle görüntü olmadı
Bayern maçlarında yedek kulübemiz olsa o iki maçtan birinde bayerni kopartırdık.Geçen 3 sezonda Avrupa'da sürekli yedek kulübesine bakın oyunu 60 dakika çok iyi oynayıp 70'e kadar getirip sonrasında patlıyorduk.
Şu an yedekten girenlerden sonra takım performans düşürmüyor.
Başarı böyle böyle gelecek.
Lemina yok, Singo girdi, Boey girdi, Eren girdi, Renato kadroda yok, Aspirin yedekte, İlkay yedekte.
Seneye performans düşenlerle yolları ayırıp dahada iyi olmamız lazım.
Manu maçında altimiza sictigimiz bir ton pozisyon yedik ya. Şu maçta 2 saçma gol dışında hep baskın taraftik. Mourinho'yu sicirttigimiz tur gitmesin diye defans aldığı Real maçıyla kapısir bu maçhayatımda izlediğim en ii ikinci cl maçımızdı
ilk sırada da karlı juve maçı var
üçüncü sıraya da old trafford'daki 2-3'yi koyarım herhalde
Bu mac daha iyidi.Manu maçında altimiza sictigimiz bir ton pozisyon yedik ya. Şu maçta 2 saçma gol dışında hep baskın taraftik. Mourinho'yu sicirttigimiz tur gitmesin diye defans aldığı Real maçıyla kapısir bu maç
dakika kaçta oldu bu olay? ben ikinci yarı başladı geldim pcye açtım dk 46 yazıyordu açtığımda, kaçta oldu ki90dk eksiksiz izledin ve eminsin di mi? Yani ne bileyim 2. yarının başını falan kaçırmadın?
bir arkadaş hiçbir dakikayı kaçırmadın dimi diye cevap yazmış, olay dk kaçta oldu ki, ben ikinci yarı başladı açtım pcden, dakika 46 yazıyordutşk ederim.
bu problem uefa kaynaklı mı yoksa trt mi
şuan maçın full halini buldum, bein sport ingilizceden ve ikinci yarı başında böyle bir şey yok görüntü de,zaten diğer her dakikayı izlemiştim90dk eksiksiz izledin ve eminsin di mi? Yani ne bileyim 2. yarının başını falan kaçırmadın?
ben de tnt sport ingiltere den izledim sorun yoktutrt'dir
tnt'de izledim ben böyle bi instans yok idi
şuan maçın full halini buldum, bir daha kontrol ettim ve ikinci yarı başında böyle bir şey yok görüntü de, zaten diğer her dakikayı izlemiştim, ikinci yarı dk46 da açmıştım, şimdi baktım sorun yoktşk ederim.