- 5 Eylül 2014
- 84.277
- 70.024
- 4.393
Numarası var atayım sana 2.Maç neler yapmalı anlatırsın bide şu izin günlerini azaltsınAynen dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Numarası var atayım sana 2.Maç neler yapmalı anlatırsın bide şu izin günlerini azaltsınAynen dostum
Ardam ne kadar mütevazisin, sen Monica Bellucci ye Ghosting yapan dünyada ki tek erkeksinTakıldığım iki tane italyan hatunun yanındaki havamı görmeniz lazım bir kez daha gurur duydum takımımla
Teşekkürler Galatasaray..
Bu mac icin diyorsan sansizlik vardi bizim adimiza müthis bireysel bir takim oyunu gördük.@Tuncay Van bireysel yetenek mi şans mı tesadüf mü
Bu hocayı napacaz böyle 0 etkiBu mac icin diyorsan sansizlik vardi bizim adimiza müthis bireysel bir takim oyunu gördük.
Juveye gönderecegiz tabiki, haftaya birde orda cakacagiz bunlara ve bundan dolayi juve hocayi kovup, okanla yeni sezon ile anlasacaklar win win.Bu hocayı napacaz böyle 0 etki
Hoca olarak modern çağdaş penetrasyonlu birini getircez demiJuveye gönderecegiz tabiki, haftaya birde orda cakacagiz bunlara ve bundan dolayi juve hocayi kovup, okanla yeni sezon ile anlasacaklar win win.
Kim gelir bilmem ama kesin juveye rakip olup iki hoca carpisacaktir tabi kazanan biz olacagiz.Hoca olarak modern çağdaş penetrasyonlu birini getircez demi
Yok gayet iyi oynadık, zaten kızma sebebimiz her maça aynı motivasyonla çıkılmaması ve hataların tekrarı. Hatalarda ısrar. Yunusun 10 noda patır patır sctigi belliyken yine 10 numara çıkardı, ikinci yarı ortalarına kadar sabretti. 2-1 yenik olmamızın tek sebebi bu inatken yunus çıkınca birçok şey düzeldi, kırmızı kartta tuz biber oldu. Aynı maç deplasmanda olsa, o skor bu hatayla tam tersi olurdu. Osimhen, barış tavan performansla oynadı. Deplasmanda aynı dönüşü yapabilir mıydık hiç sanmıyorum. Hele ki icardi hamlesi o kadar kötüydü ki.. icardi yerine aspirilla/İlkay benzeri bir oyuncu girse çok daha erken skor bulurduk ve rahatlardik@Murat Yanut tesadüf skor kanka
Öyle bir oyun oynuyoruz ki rakibi bölgesel amatör takımı olarak gösteriyoruz. Cafer'im bunlar daha GS nin büyüklüğünü kavrayamamış.juve 10 seneki önce juventus değil ama son 3-4 maçlarını izleyip beğenmiştim
kötü takım falan asla değiller, inter maçında da 10 kişi kaldılar son dk alabildi inter galibiyeti
Tamam dostumNumarası var atayım sana 2.Maç neler yapmalı anlatırsın bide şu izin günlerini azaltsın
sakin olmakta fayda var.
juve son yıllarda sürekli ilk maçtan eleniyor zaten
Ajax, Lyon, Porto, Villarreal, Sevilla, PSV şimdide GALA
eğer kuradan şansa spurs çıkarda elersek müthiş bir iş yapmış oluruz