- 18 Eylül 2018
- 15.622
- 11.969
- 1.473
Maçı full izliyorum. Uğurcan ne paslar atmış yahu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liverpool’da elenebilir ama ben ne hakemlerin ne de uefanın Liverpool eşleşmesinde bizim turu geçmemizi isteyeceğini düşünmüyorum. Bu yüzden Tottenham daha iyi olur. Ve Liverpool taraftarı futbolu çok iyi biliyor. Orada hakemi vs etki altına çok kolay alırlar.Adamlar bizden intikam almak icin geldiler
Herifleri perisan edip evlerine gönderdik
Mükemmel bir duygu lan bu yine yapalim birilerine
Gel Liverpool gel
evet tıpkı juve atletico gibikuraylami belli olacak arkadaslar liverpoolmu tottenhammi diye?
valla sorusturma acilmali o hakem bozuntusuna, sakatliklar, oyuncu degisiklikleri, kartlar. ne yani 5:2 diye prestij son dakiklarinami dönüyor fark atinca, belkide 6-7 dak uzamis olsa 6:2 bitirecektik ve bitirirdikte. eren icardi girince dinamizmde yükselmisti. ac gibilerdi, hakem izin vermedi!bu maçta hakemi de unutmayalım Torino’da yapılacak şeylerin fragmanı gibi düşünebilirsiniz. 2 dk verilmesi nasıl bir skandaldı ya
Sarayi ortasahada arkasi bosken buldugu 3 4 topu var, fevkaladeMaçı full izliyorum. Uğurcan ne paslar atmış yahu.