⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

Eski juve değil cnm:) eskiden de oynuyorduk yav del piero zidane filan vardı:) 7 maçta 1 kez yenmişler bizi eskisinde yenisininde ….

Adamlar bizden intikam almak icin geldiler

Herifleri perisan edip evlerine gönderdik

Mükemmel bir duygu lan bu yine yapalim birilerine :asd:

Gel Liverpool gel
Liverpool’da elenebilir ama ben ne hakemlerin ne de uefanın Liverpool eşleşmesinde bizim turu geçmemizi isteyeceğini düşünmüyorum. Bu yüzden Tottenham daha iyi olur. Ve Liverpool taraftarı futbolu çok iyi biliyor. Orada hakemi vs etki altına çok kolay alırlar.

Çok eğlenceli çok güzel geçen 2 günümüz oldu çok şükür ama bazı gerçekler var. Juve deplasmanda bize 3 atamaz diyemiyorum şahsen burda bile 2 atmışken. Çoğu kişinin dile getirdiği gibi hakemin sadece 2 dakika uzatması mutlaka gündeme gelmesi gereken koca bir skandal. Hala aklım almıyor. O altıncı golü atmalıydık.

bu maçta hakemi de unutmayalım Torino’da yapılacak şeylerin fragmanı gibi düşünebilirsiniz. 2 dk verilmesi nasıl bir skandaldı ya
valla sorusturma acilmali o hakem bozuntusuna, sakatliklar, oyuncu degisiklikleri, kartlar. ne yani 5:2 diye prestij son dakiklarinami dönüyor fark atinca, belkide 6-7 dak uzamis olsa 6:2 bitirecektik ve bitirirdikte. eren icardi girince dinamizmde yükselmisti. ac gibilerdi, hakem izin vermedi!

7 gollü maçta +2 verildi italyadaki maç 2-0 olsa +10 verilecek ben niye orda 8 dakika fazla oynuyorum???

Geri
Üst Alt