Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 39.145
- 33.973
- 3.233
Bodo kötü oynuyor. Bizim yarın daha iyi oynamamız lazım.Bodo revansi gayet iyi göturuyor. Ins yarin bizde aynen böyle götururuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bodo kötü oynuyor. Bizim yarın daha iyi oynamamız lazım.Bodo revansi gayet iyi göturuyor. Ins yarin bizde aynen böyle götururuz
Kötü oynarken bile sahanın her yerindeler, hücumda kötüler ama rakibi bozdukları için pozisyon verseler de net pozisyonlar olmuyor.Bodo kötü oynuyor. Bizim yarın daha iyi oynamamız lazım.
Her duran toptan vurdurdular özellikle maçın başlarında net pozisyonlarda verdiler. Biz bu şekil oynarsak geçmiş olsun. Bodo'nun iyi olmasından ziyade İnter hücumcuları özellikle 2 forvet birbirinin üstüne çok bindi orada problem vardı. Bizim daha iyi oynamamız ve bu kadar baskı yemememiz lazım.Kötü oynarken bile sahanın her yerindeler, hücumda kötüler ama rakibi bozdukları için pozisyon verseler de net pozisyonlar olmuyor.
bodo kadar iyi takım savunması yapamayızBiz bu bodo dan daha aklı başında oynarız ama juve inter kadar oynayamaz 2 -0 alırız.
Skora bakiyorum, kötude oynasa istedigi skorda tutmus interi. Interin de öyle vay be bu nasil kacar posyonu yokBodo kötü oynuyor. Bizim yarın daha iyi oynamamız lazım.
Ben de izliyorum maçı, net pozisyonları yok ve hepsi baskı altında. Şu an bile 15 şuta 1 xG dahi yok. Mesele de bu zaten.zHer duran toptan vurdurdular özellikle maçın başlarında net pozisyonlarda verdiler. Biz bu şekil oynarsak geçmiş olsun. Bodo'nun iyi olmasından ziyade İnter hücumcuları özellikle 2 forvet birbirinin üstüne çok bindi orada problem vardı. Bizim daha iyi oynamamız ve bu kadar baskı yemememiz lazım.
Marcus Thuram'ın kaçırdığı var karşı karşıya ona ofsayt verilmedi. Yine Baston'nin çok rahat vurduğu top var kornerde.Ben de izliyorum maçı, net pozisyonları yok ve hepsi baskı altında. Şu an bile 15 şuta 1 xG dahi yok. Mesele de bu zaten.z