CL 25/26 Play-off M:2 | Inter 1-2 Bodø/Glimt | MS | 24 Şubat | tabii Spor

Vasat ve beklentimden uzak bir ilk yari

İnter hücumda çok ağır Osimhen Barış Yunus un hücum presi dağıtmıştı.

Hakan olmadan zorlu maçlar için sıradan bir takıma dönüşüyor inter.10 kişi juveye bile zorlandilar.Hakan olmadan Milana da rahatça yenilirler keşke bir mucize olsa da şampiyon olamasalar buradan bile.Hakan reyis 3-4 hafta daha olmasın atalanta falan da puan alır

Kötü oynarken bile sahanın her yerindeler, hücumda kötüler ama rakibi bozdukları için pozisyon verseler de net pozisyonlar olmuyor.
Her duran toptan vurdurdular özellikle maçın başlarında net pozisyonlarda verdiler. Biz bu şekil oynarsak geçmiş olsun. Bodo'nun iyi olmasından ziyade İnter hücumcuları özellikle 2 forvet birbirinin üstüne çok bindi orada problem vardı. Bizim daha iyi oynamamız ve bu kadar baskı yemememiz lazım.

ilk yarıyı kaçırmıştım 2. yarıyı izleyelim bakalım
icon_munch2.gif

Biz bu bodo dan daha aklı başında oynarız ama juve inter kadar oynayamaz 2 -0 alırız.

uzun zamandır böyle keyifli maç izlememiştim. top bir o kalede birde bu kalede

Her duran toptan vurdurdular özellikle maçın başlarında net pozisyonlarda verdiler. Biz bu şekil oynarsak geçmiş olsun. Bodo'nun iyi olmasından ziyade İnter hücumcuları özellikle 2 forvet birbirinin üstüne çok bindi orada problem vardı. Bizim daha iyi oynamamız ve bu kadar baskı yemememiz lazım.
Ben de izliyorum maçı, net pozisyonları yok ve hepsi baskı altında. Şu an bile 15 şuta 1 xG dahi yok. Mesele de bu zaten.z

Bodo manyak bir ekip. Bizim maçta 3-0 öndeyken bile herifler maça kene gibi yapışıyordu

Geri
Üst Alt