Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmkansız, 9 kişi savunma yapıyorlar ceza sahası içinde, bizimkiler sıkılıp kendi kalesine falan atar.Aslında tam örneklik maç bizim için. Yarın tam bu şekilde oynarsak bizde galibiyetle eve gideriz.
Gecen buna bir sey yazdim Sami atladi hemen biz koyduk bunlara soyle biraz daha calissinlar dediHoca boşuna övmez
Jürgen Klopp:
Kjetil Knutsen ve onun inanılmaz takımı Bodo… Yaptıkları şey gerçekten müthiş. Üstelik sezon dışı dönemde. Norveç'te sezon ne zaman bitmişti? Kasım sonu. Neredeyse mart ayındayız. Yani ne kadar süredir rekabetçi futbol oynamıyorlar? İnanılmaz, fantastik.
Bir kez Knutsen'le iletişime geçmeye çalıştım ama anlaşılır şekilde bir maç hazırlığının tam ortasındaydı. Gerçekten akıl almaz bir iş başarıyorlar. Daha fazlasını öğrenmek istiyorum çünkü tam olarak ne yaptıklarını anlamıyorum. Çok ilginç.
Oynadıkları futbolu anlıyorum, zaten çok iyi bir futbol oynuyorlar. Ama bütün proje başlı başına inanılmaz derecede ilginç. Böyle şeylerin yaşanabilmesi gerçekten çok güzel.
bodo gibi takımların önünde sadece saygıyla eğilinir
parayla bütün yetenekleri toplayıp başarıya sevinen kulübün taraftarları şu maçta bodo taraftarının deneyimlediği sahici başarıyı asla tadamayacaklar
sıradan adamlardan sıyrılan 2 3 yetenek ve hepsinin bi aradalığından organik şekilde oluşmuş sahici bir takım
azim, ruh
gerçek futbol budur işte diyebiliriz sadece
Bizim macta şu kazma oynamasa işimiz zormuşGecen buna bir sey yazdim Sami atladi hemen biz koyduk bunlara soyle biraz daha calissinlar dedi![]()
Yapay zekaya mi yazdırdın üstadSelam arkadaşlar,
Yıllardır bu platformda üyeyim, bayağı fanatik bir Cimbom taraftarıyım. Maalesef şimdiye kadar pek bir şey yazmadım çünkü yurt dışında yaşıyorum ve yazılı Türkçem pek iyi değil. Ama yine de burayı her gün takip ediyorum.
Şu an bir proje üzerinde çalışıyorum ve sizin bilginizden faydalanmak istiyorum.
Aranızda Sorare.com, Comunio.de veya benzeri platformları bilen var mı?
İlginiz için şimdiden teşekkürler
Bu arada bu konuya yazdığım için kusura bakmayın, bunu nasıl soracağımı bilemedim ve en güncel konuyu seçtim. Rahatsızlık için özür dilerim![]()
bodo gibi takımların önünde sadece saygıyla eğilinir
parayla bütün yetenekleri toplayıp başarıya sevinen kulübün taraftarları şu maçta bodo taraftarının deneyimlediği sahici başarıyı asla tadamayacaklar
sıradan adamlardan sıyrılan 2 3 yetenek ve hepsinin bi aradalığından organik şekilde oluşmuş sahici bir takım
azim, ruh
gerçek futbol budur işte diyebiliriz sadece
İnter ile Juve arasındaki asıl farkı oluşturan Bastoni, Hakan Ç ve Lautaro onlar olmayınca kaliteleri arasında çok bir fark olmuyor.Juve inter gibi yetenekli takım değil bi zahmet savunalım yani
Bodonun şl gruplarında son 2 maça kadar galibiyeti yok. Şl'ye ara verildikten sonra heriflere birşey olmuşBu arada galibiyetleri dönemsel bir denk geliş değil bizimki çok öyle hissettiriyor bana ama bunların öyle değil taktik, kondisyon her şey var.
Doğru ama evinde USG'ye yenilmek çok kötüO maçta baya eksiğimiz vardı. Yunus, Lemina ve özellikle Osimhen'in yokluğu etkilemişti takımı. Tam kadro olsak onları da öttürürdük.
keşke bodø'lu olsaydım