⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

5 2 den vermek travmatik olacak ama görünüş o ne yazık ki

Allahtan rakip hücum yönünde sıkıntılı bir takım. karşımızda city, liverpool falan olsa avantajımızı kaybederdik ilk yarıda.

Okan gözünü seveyim şu maçta saçmalama

Sallai ile ikinci yarıya başlama sakın

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaa inanamıyorum millet tutturmuş bir lang'da Lang

Adam ileride bizden oynayan tek isim şu ana kadar

Barış'ın koca devre ismini duymadık yahu

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşe yaramıyor oyunda yok Lang şu dakikaya kadar. Topu sürüp gidebilecek oyuncu duruyor ve sorumluluk almıyor. İleride sorumluluk almayıp nerede alacaksın ki.

Okan hoca ve takım iyimser senaryolardan çok negatif senaryolar üzerine çok daha fazla yoğunlaşmış maç öncesi

Yani takımdaki ilk yarı psikolojisi şu değildi; "3 tane bile yesek yine 1 tane atarız turu vermeyiz".

Bunun yerine şuydu

"Eğer gol yersek devamı gelebilir, elenebiliriz."

Oyuncular çok konsantre ama bir özgüvensizlikle yani elenme korkusuyla oynuyoruz. 5-2 kazanmanın ağırlığını taşımakta zorlanıyoruz. İşte bunlar hep tecrübe.

Dinamo Kiev maçı bak, adamların ülkesi yok. Adam akıllı futbolcuları yok. Avrupa liginde bize gelene kadar gol atamamışlar neredeyse. Bir geliyorlar Arenada 3 gol atıyorlar.

Böyle saçma skorlar futbolcuların beynine işliyor daha da panik oluyorlar gene gidecek diye.

Hakeme hepimiz sövelimde gram top oynamıyoruz, sığırpress harici bir taktiğimiz yok hiç top tutamıyoruz. Juventus maçı çok daha fazla istiyor karşılık veremedik daha.
1 kere düzgün paslaştık jacobsun soldan getirdiği ama hepsi doğaçlama oluyor. onun dışında pozisyonumuz yok gibi bişey rakibin pas hatası ile olan pozisyonlar

Maglup olacagimizi kesin gözüyle bakiyordum ama turu geceriz diyordum. Şu futbolu görünce, 10 dakika da 2 gol yersek sasirmam.

Bu maç penaltılara gidebilir. Gidişat iyi değil. Eğer penaltılara giderse kimler atacak penaltıları? hiç böyle bir tecrübe yaşamadık üç senedir.

Gol atmazsak rakibin direnci 90 dk devam eder ve ben mevcut şekilde 90 dk direnebileceğimizi düşünmüyorum. Hiçbir halt olmasa biri saçmalar gol yeriz.

Hocaya güvenmek istiyorum iyi bir 45-60 arası planla maçı 1-1’e götürmeli. Gol attığımız an maç biter

ikinci yarının başında 2-0 olacak sonra maç sonuna kadar ıkınıcaz kenardaki de 70'den önce birşey yapmayacak.

2.yi yersek ıkınırız maç sonuna kadar

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir de biraz panik havamız var, az sakinleşmeli ve çıkarken hızlı ama dikkatli çıkmalıyız

juve defansif olarak cok kötü takım biraz hücum etsek yerler ama geride bekliyoruz sacma sekılde

Geri
Üst Alt