⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Şımarık taraftardan iğrenmeye başladım vallahi yeter artık. Sanırsın ilk maç biz 5 yedik ne bekliyorsunuz siz beyler söyleyin bilelim????

3 gündür bu maç için sağbek singo olmalı diye yazıyorum. Gerçi sallaide de çok bi suç yok barışın sallai’ye yardımı sıfıra yakın beyfendi sürekli ilerde takılıyor çünkü ne zaman baksam sallai kenanla bire bir kalmış durumda

Barışın bekine daha çok yardıma gelmesi lazım. Çünkü Sallai'ye Kenanı uzaktan savun demişler. Kenan da yürüye yürüye ceza sahamıza kadar geliyor.
Aynı şey Lang Consesau için de geçerli.

hem sane hem singo oyuna girmeli
yediğimiz golden bağımsız kepaze futbol oynuyoruz

penaltıyı çıksak bile 3 net pozisyonları var adamların
içerde 5 atıp dışarda bu kadar batırırsan saygı felan göremezsin

Tottenham ve Liverpool taraftarları şu maçı izliyorsa dua ediyordur. Bu Galatasaray gol yemesin de bu halle karşımıza gelsin.

İkinci yarıya müdahale gelmezse net eleniriz bu arada+ kırmızı kart kesin

Young Boys'lara Praglara Az Alkmaarlara elene elene takımda özgüven kalmadı ki.

Çok rahat yenmemiz gereken takımları yenemiyoruz.

Tecrübe farkı işte. Nasıl ki Okan hoca ligde o özgüvene ve rahatlığa sahipse, burada şu an hiç o özgüvene sahip değil. Bu turu geçmek çok çok önemli bizim için, büyük bir eşik atlayacağız.

sanchezi daha da oynatmayacaksın girip şov yaparsa o zaman devam eder kesin şunu da takımdan artık.Böyle her kafasına eseni yapan oynadığı için sonra anadolu deplerde de madara oluyoruz çünkü nasıl olsa oynarım diyorlar

Hücumda çok kötüydük yaw hiç arkaya adam kaçıramadık gol atmadan turu geçemeyeceğiz gibi duruyor herifler ortalarla duran toparla iyi bunaltıyor Kenan da daha etkili ilk maça göre

Takim topun arkasinda gayet iyi duruyordu

Avrupa’ya rezil ettik adamlari gecen hafta tabi ki saldiracaklar taraftar baskisi ile bu beklenen bir reaksiyondu

Hersey bizim adimiza yolunda giderken sanchez’in yine sakarlik yapmasi tuttu

Oyun tamamen dengelenmisti

.

Tek ümidim çok hızlı oynadılar, ikinci yarı biraz düşerlerse biz de o sırada bir gol sıkıştırsak iş bşraz kolaylaşacak

kötü değiliz bence juventus çok iyi, sallaiyi riske etmemek lazım juventusun 65ten sonra çok yorulacağı da aşikar sakin kalmak lazım

Geri
Üst Alt