Yiğit Muriç
Parçalı Üye
- 2 Aralık 2008
- 3.891
- 404
- 1.823
devrede singo-sallai 60 gibi barış-sane değişiklikleri gelsin hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
El insaf adamlara 5 tane atttın abi ilk maç biraz insafBodo’nun kaç katı maliyete sahip olup Bodo kadar olamıyoruz. Adamlar İtalya liderini, güncel en iyisini eledi. Yeter artık. Her sene aynı şeyi yaşatma bize Okan Buruk
Yaa inanamıyorum millet tutturmuş bir lang'da LangBarış geçen maçın kaymağını yiyor, ona uygun bir maç yok gibi bugün
En çok ona kizdim ya surda bi 10dk sabir olsa ikinci yari rahat olurduO golü yemesel heriflerin direnc kirilacakti devreye girince
Barışın savunma bilgisi de yok yapma isteğide Kenan kevgire çevirir onu ,önce Salai'ye adam gibi yardım etsin.Ben olsam Sallai-Sane değişikliği yapıp Barış'ı beke çekerim. Biraz sallanırsa da Singo/Boey kozum elimde kalır.
Bilegine taban girmis. Daha ne yapacakti?sarı bile görmedi çünkü sarı bile görmemesi gereken bir pozisyondu
Sallai ve Lang çıkmalı. Yerlerine Singo ve Sane girmeli.
Önümüzdeki sene için de mümkünse Sanchez'in yerine de bir stoper bakılmalı veya Singo olabiliyorsa sağ stopere monte edilmeli. O gevşekliği yapmasa bitmişti iş. İlk maçta da sıvayıp gol yedirmişti.
Akıllı iş değil mckenie ve kenan teknik oyuncular net bir şekilde pozisyon bilgisi yüksek adam lazım şu dakika oraya.Ben olsam Sallai-Sane değişikliği yapıp Barış'ı beke çekerim. Biraz sallanırsa da Singo/Boey kozum elimde kalır.
En çok ona kizdim ya surda bi 10dk sabir olsa ikinci yari rahat olurdu