⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Şu maçın acilen oynanması ve tur geçilmesi lazım.

Dönüşünde de arka arkaya iki maçta da Alanya’yı yenip önümüze bakmalıyız.

ilk yarıyı geride kapatmamak kritik nokta
rakibe gaz verecek duruma getirmemek lazım maçı.

Juventus için bir onur meselesi olacak bu maç. Çok ama çok dikkatli olmalıyız.

Dk 17’de Juve 2. golü atınca

20454.jpg

Konya'dan iyi olabilir ama Konya haftalardır yenemediği için, direkt küme hattında olduğu için ve deplasman olduğu için çok daha zor bir maçtı.
ve ayrıca konya devre arası sağlam transferler yaptılar, bi de 2 maçtır yeni hoca geldi, o da taze kandır sonuçta, sistem vs hepsi değişiyor, oyuncular hocaya kendini göstermek isteyebilir, ben de puan kaybı olabiliyor diye düşünüyordum malesef oldu.

juve dönüşü alanya maçında da sıkıntı çıkabilir bence, alanya iyi takım, belli sistemde oynuyorlar, kadıköyde fbden, bjkden hem içerde hem dışarda puan aldılar,kadroları da iyi anadolu takımına göre,hatta ilk maçta alanya baya ezmişti bizi, fark yiyebilirdik neler kaçırdılar, hele juve dönüşü garanti 3 puan değil bence

ve ayrıca konya devre arası sağlam transferler yaptılar, bi de 2 maçtır yeni hoca geldi, o da taze kandır sonuçta, sistem vs hepsi değişiyor, oyuncular hocaya kendini göstermek isteyebilir, ben de puan kaybı olabiliyor diye düşünüyordum malesef oldu.

juve dönüşü alanya maçında da sıkıntı çıkabilir bence, alanya iyi takım, belli sistemde oynuyorlar, kadıköyde fbden, bjkden hem içerde hem dışarda puan aldılar,kadroları da iyi anadolu takımına göre,hatta ilk maçta alanya baya ezmişti bizi, fark yiyebilirdik neler kaçırdılar, hele juve dönüşü garanti 3 puan değil bence

Bu takımın artık dönüşte Alanya maçında sıkıntı yaşama lüksü yok.

- Ligin ilk yarısı derbi kazanmadın,
- 2 tane anadolu deplasmanında yenildin
- Kendi evinde saçma sapan beraberlik aldın

Bu saatten sonra sen Alanya'yı da Beşiktaş'ı da hamsileri de yeneceksin. Ligin ilk yarısı evinde BJK veya Trabzon'dan bir tanesini yenseydin, Antep maçını kazansaydın şuan puan farkı 7 olurdu. Konya mağlubiyetine rağmen Fenerbahçe Paşa'dan 3 puan alınca fark 4'e düşerdi. Yani senin elinde bu 2 deplasmandan beraberlik ile ayrılmaya hakkın olurdu.

“Elenelim gitsin” diyenler, neyin kafasını yaşıyorsunuz? 5–2’den turu verirsen, o mental durumla ligi mi kazanabileceğinizi sanıyorsunuz? Böyle bir durumda sezonu üçüncü bile bitirebilirsin.

Tur avantajını almışsın, tüm Avrupa seni konuşuyor. Muhtemel rakiplerin Liverpool ve Tottenham kötü durumda. Çeyrek final yolu bu kadar açıkken taraftar çıkıp avrupanın en büyük ligini boşverin, 2 milyon euroluk ligi kazanalım diyor 😄

Kenan Yıldız da son antrenmana çıkmamış dinlendirilmiş. Formsuz olması avantajımıza olur umarım. Spaletti'nin seçenekleri daraldı. Kart cezalılar, sık maç temposundan dolayı yorgunluk, arka arkaya gelen başarısız sonuçlar mental olarak takımı yıprattı. Sezon sonu Conte haberleri yazılıp çizilmeye bile başlanmış.

1771829434757.webp

O bu değil de Juve fena sıkışmadı mı? Roma dep sonrası fikstürde daha Atalanta ve Milan deplasmanları var. Tökezlerse Avrupa kupalarına katılımları riske girecek gibi.

İtalyanlar diyor mudur CL önemli değil lige konsantre olalım?

Benim gercekten anlamadigim psikoloji var epey bir uyemizde.

"lige odaklanmak icin, CL den elenmemiz lazim"

Yani yerel berbat-yanli-saibeli-katakullilerin dondugu ligimizde basarili olmak icin, futbolun tepe turnuvalarindan birinde basarisiz olmamiz lazim kafasi var.

Anlayamiyorum, daha dogrusu kafamdan iceri gecmiyor ?. Lig sampiyonlugunu direkt CL icin mi istiyorlar mesela yoksa sirf "ohh butun her seye ragmen feneri ittiremediler" hazzini 3 5 gun yasamak icin mi? Sonra transferde kafalar sifirlanacak zaten.

Evet CL yi kazanamayiz, bu net bir realite ama her sene play off yada ustu olmak - yani kulup basari citan yerel ligin uzerine cikarsa o zaman bir anlami olur (bence tabii) .

Her dusunceye saygim var tabii ki, kimsein taraftarligini tartacak haddim yok ama gercekten anlayamiyorum.

“Elenelim gitsin” diyenler, neyin kafasını yaşıyorsunuz? 5–2’den turu verirsen, o mental durumla ligi mi kazanabileceğinizi sanıyorsunuz? Böyle bir durumda sezonu üçüncü bile bitirebilirsin.

Tur avantajını almışsın, tüm Avrupa seni konuşuyor. Muhtemel rakiplerin Liverpool ve Tottenham kötü durumda. Çeyrek final yolu bu kadar açıkken taraftar çıkıp avrupanın en büyük ligini boşverin, 2 milyon euroluk ligi kazanalım diyor 😄
Gerçekten ligin Avrupa'dan daha önemli olduğunu düşünen mi var🤨🤨🤨 Kötü maçlar oynasak ta gruptan çıktık, Liverpool Ajax Bodo(Atletico City İnter'i yenen takım)galibiyetleri Atletico beraberliği, kura şansıyla da Juve ve Avrupanın konuştuğu bir skor,inşallah elersek ve Tottenham gelirse çeyrek final neden olmasın? Sanki her sene Avrupada Nisanları falan görüyoruz da ligi daha çok önemsiyorsunuz, ligi unutun, kaç gün önce yazdım, FB yi namağlup şampiyon yapacaklar, siz sanırım bu yukardakilerin gücünün farkında degilsiniz. Öyle böyle değil, ligle oynamak onlar için çocuk oyuncağı!!! O yüzden bu tarihi fırsatı değerlendirmeliyiz, bırakın ligi bu sene onlar alsın, peşpeşe devam edemezler merak etmeyin, bu sene var bir anlaşmaları belli.

Avrupa'da başarı isteyen taraftara sallayanlar da çıkmaya başladı sosyal medyada. Yav ligi kazanalım diye ne yapalım Avrupa'da rakipleri mi destekleyelim? Veya takım, hoca ne yapsın? Aman odağımız lig olsun diye bilerek havlu mu atsın Avrupa'ya? İkisini de dengede götürecek çözümler üretilecek, başka yolu yok.

Avrupa'da başarı isteyen taraftara sallayanlar da çıkmaya başladı sosyal medyada. Yav ligi kazanalım diye ne yapalım Avrupa'da rakipleri mi destekleyelim? Veya takım, hoca ne yapsın? Aman odağımız lig olsun diye bilerek havlu mu atsın Avrupa'ya? İkisini de dengede götürecek çözümler üretilecek, başka yolu yok.
Katılıyorum. Konuya siyah mı beyaz mı diye bakıp ayrım yapmaya çalışmak mantıksız.

Seni buraya getiren şey vizyonun. Galatasaray'ın her zaman daha büyük hayalleri ve idealleri oldu. Emeli çok başka. İçerdeki rakiplerinde bu vizyon olmadığı için zaten sen daha çok başarılısın. Galatasaray'ın Avrupa vizyonundan feraget etmesi gibi bir şey söz konusu olamaz.

Tabiki avrupada rakipleri desteklemeyecegiz, ama avrupada basari icin de ligi bosvermemeliyiz. Mesele lig sampiyonlugu degil, sampiyonlar ligine direk katildigin icin oradan gelecek para. Ikisini ayni anda goturecebilecek mentaliteye sahip bir oyuncu toplulugu yok bence. Cogu mac seciyor. Juventus macini gectikten sonra ligde rotasyon yapip boslarsan o zaman seneye sampiyonlar liginden gelecek olan paradan da olacaksin. Bunun tek sebebi ligde ittirilen bir rakibin olmasi. Sen takildigin an o senin onune gececek. Adil bir lig olsa zaten hic sorun olmaz. Suan fener denen boktan olusuma en az 12 puan fark atmistik. Rahat rahat lig'de rotasyon bile yapamiyorsun. Hakemi, TFF'si, siyaseti, ittirilen rakibi hepsi ensende. Al iste Konyaspor macinda Osimhen olmayinca hakemi de yenemedin.

O kadar cok ittirilen bir rakip varki, genc futbolcu oynatip kazanma riskini alacak luksun bile yok. Tum mesele bu. Yoksa tabiki avrupada basari Galatasaray'in kulturunde var. Ama bile bile de lades olmal aptalliktir bence.

Geri
Üst Alt