⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

iyi bir oyunla ben orda da galip geleceğimize inanıyorum. juve maç başlar başlamaz oyunu bizim yarı sahaya yıkmak zorunda. tam osimhen barışlık maç olacak.

Avrupa'da başarı isteyen taraftara sallayanlar da çıkmaya başladı sosyal medyada. Yav ligi kazanalım diye ne yapalım Avrupa'da rakipleri mi destekleyelim? Veya takım, hoca ne yapsın? Aman odağımız lig olsun diye bilerek havlu mu atsın Avrupa'ya? İkisini de dengede götürecek çözümler üretilecek, başka yolu yok.
Bunlar genel olarak doğru ama son 4 sene özelini düşünürsek ici bos tamamen duygusal laflar ,evet elenmeliyiz evet lig daha önemli cunku mevcut oyuncu grubu ve hoca grubu avrupw ve ligi ayni anda goturenedigini 4 yıldır kanlı canlı görüyoruz ucl varken bu bahsettiklerim ligi takmıyorlar konya maçından sonra oyuncular kendileri itiraf etti ki daha önceleri hoca da itiraf etti durum bu iken polyannalar gibi olmak yerine realist olmalıyız biz avrupa takimi olmak istiyorsak her sene otada olmalıyız bunun icin şampiyonluğu almalıyız baska yolu yok ucl de çeyrek final yap bi boka yaramiyacak alacağın paranın bile 2 3 katını zaten şampiyon olsan ucl katılınca alacaksın
Özetle duygusal hayali altı boş söylemleri bırakmaliyiz tek hedef lig olmali bu 4 senedir boyle
Mevcut hoca ve oyuncu grubu kalırsa bu gercek seneyede devam edecek ,kabul etmesenizde gercek bu
Uclde elenseydik eger taraftar baskısıyla o şımarık havalarda gezen oyuncu ve hoca grubu istemese bile tek kulvar lige asilacakti su durumda ise uclde köpek gibi oynayıp lig maçlarında yine yuruyecekler, bunu kabullenmek üzücü ama gercek bu

Burdan elenirsek birak sampiyonlugu, 2ciligi bile kaybederiz. Avrupa önemsiz ligi koyalimcilar da kina yakar

iyi bir oyunla ben orda da galip geleceğimize inanıyorum. juve maç başlar başlamaz oyunu bizim yarı sahaya yıkmak zorunda. tam osimhen barışlık maç olacak.
Yok iyi bir oyunla galip gelmeyelim fark felanda atmayalım 1-0 felan yenilip geri dönelim iyi bir oyunla galip gelirsek ligde puan kaybı geliyor

Konferans Ligi bile olsa Avrupa benim için ligden önemlidir. Bu demek değil ki ligi bırakalım, pek tabii ikisi de beraber götürülebilir. Burada önemli olan teknik adam dokunuşu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hakem belli olmus

tenor.gif

Buna ihtiyacin da yok, yorulmana ekstra efor sarfetmene gerek yok

Bu bir ilk Okan Hoca yonetiminde. Playofflarda hep ikinci macta eksik kaliyorduk, kulube yetersizdi ve 1 fark avantaj falan vardi(prag galiba). Kisaca galibiliyet mecburiyetin yok. Kontrol oyunu oynaman lazim ki bence bu okan hocanin deneyiminin az oldugu bir nokta.

Elenelim gitsin loge bakalim asla benden duyamazsiniz. Fakat 3 gol avantajla gittigin, karsi tarafin 45 dkda one gecemezse muhtemelen kabullenecegi bir noktada takimin pestilini cikarmamak lazim.

4-1 yenildiğimiz Alkmaar maçını yönetmişti bu Portekizli yasin kol. Kaan Ayhan’ı da atmıştı oyundan.

Konya maçı için 2 gündür zaten yapacağım tüm eleştirileri yaptım o yüzden o konuyu bir kenara koyuyorum.

Günün sonunda ne olura olsun sen benim kötü oynayarak kazanma hakkımı elimden alamazsın. Yıllardır bilinen bir şey bu, şampiyon takım yeri geldiğinde kötü oynasa dahi kazanmasını bilen takımdır. Biz 5-1 Eyüp, 5-2 Juventus derken 10. günde 3. maçımıza çıktık. 0-0 ilk yarıyı bitirdik, 3 değişiklikle daha ikinci yarının başında da golü bulduk. Bugün kötüyüz evet, oyuncuların konsantrasyonu çok iyi değil doğru, hocanın hatalı kararları var doğru. Ama nasıl ki hakem ittirmesiyle Fenerbahçe saçma sapan oynadığı maçlarda kazanmasını biliyorsa, -ki ben takımım kayırılsın istemiyorum hakkımı ver yeter- kötü oynadığım maçta 1-0 öne geçmeyi başarmışım. Zaten Konya dağılacak. 2-0 falan kazanacağım maçı hakem katliamıyla kaybediyorum.

Ligin ayyuka çıkan saçmalığında normalleştirilmemesi gereken bir durum bu.

Bunlar genel olarak doğru ama son 4 sene özelini düşünürsek ici bos tamamen duygusal laflar ,evet elenmeliyiz evet lig daha önemli cunku mevcut oyuncu grubu ve hoca grubu avrupw ve ligi ayni anda goturenedigini 4 yıldır kanlı canlı görüyoruz ucl varken bu bahsettiklerim ligi takmıyorlar konya maçından sonra oyuncular kendileri itiraf etti ki daha önceleri hoca da itiraf etti durum bu iken polyannalar gibi olmak yerine realist olmalıyız biz avrupa takimi olmak istiyorsak her sene otada olmalıyız bunun icin şampiyonluğu almalıyız baska yolu yok ucl de çeyrek final yap bi boka yaramiyacak alacağın paranın bile 2 3 katını zaten şampiyon olsan ucl katılınca alacaksın
Özetle duygusal hayali altı boş söylemleri bırakmaliyiz tek hedef lig olmali bu 4 senedir boyle
Mevcut hoca ve oyuncu grubu kalırsa bu gercek seneyede devam edecek ,kabul etmesenizde gercek bu
Uclde elenseydik eger taraftar baskısıyla o şımarık havalarda gezen oyuncu ve hoca grubu istemese bile tek kulvar lige asilacakti su durumda ise uclde köpek gibi oynayıp lig maçlarında yine yuruyecekler, bunu kabullenmek üzücü ama gercek bu
Hocam her sene orada olmalıyız derken kastettiğin sadece grup maçları mı?

CL'de elenseydik bile ligi süpüreceğimizin de garantisi yok. Genel olarak yerel başarıya doymuş bir futbolcu grubu var elde bu sezon, derbilerde bile oyuncularda motivasyon ve heyecan görmüyoruz. Avrupa maçlarında ise oldukça motive görünüyorlar. Yani Avrupa'da yaşanılacak bir hüsran sonrası lige de tamamen havlu atılabilirdi. Senin söylediğin de bu da varsayım. Net gerçek sadece bu takımda doymuşluk ve motivasyon sorunu mevcut, çözümü nedir uzun bir konu. Cl maçları fiziksel ve mental yük oluşturuyor kadar basit değil bence.

Avrupa'da başarı isteyen taraftara sallayanlar da çıkmaya başladı sosyal medyada. Yav ligi kazanalım diye ne yapalım Avrupa'da rakipleri mi destekleyelim? Veya takım, hoca ne yapsın? Aman odağımız lig olsun diye bilerek havlu mu atsın Avrupa'ya? İkisini de dengede götürecek çözümler üretilecek, başka yolu yok.
ki bunu yapan takımlar var avrupada, kadromuzu da boşa genişletmedik yani

Geri
Üst Alt