Mert Kayar
Parçalı Üye
- 31 Ocak 2019
- 3.590
- 2.355
- 1.198
iyi bir oyunla ben orda da galip geleceğimize inanıyorum. juve maç başlar başlamaz oyunu bizim yarı sahaya yıkmak zorunda. tam osimhen barışlık maç olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar genel olarak doğru ama son 4 sene özelini düşünürsek ici bos tamamen duygusal laflar ,evet elenmeliyiz evet lig daha önemli cunku mevcut oyuncu grubu ve hoca grubu avrupw ve ligi ayni anda goturenedigini 4 yıldır kanlı canlı görüyoruz ucl varken bu bahsettiklerim ligi takmıyorlar konya maçından sonra oyuncular kendileri itiraf etti ki daha önceleri hoca da itiraf etti durum bu iken polyannalar gibi olmak yerine realist olmalıyız biz avrupa takimi olmak istiyorsak her sene otada olmalıyız bunun icin şampiyonluğu almalıyız baska yolu yok ucl de çeyrek final yap bi boka yaramiyacak alacağın paranın bile 2 3 katını zaten şampiyon olsan ucl katılınca alacaksınAvrupa'da başarı isteyen taraftara sallayanlar da çıkmaya başladı sosyal medyada. Yav ligi kazanalım diye ne yapalım Avrupa'da rakipleri mi destekleyelim? Veya takım, hoca ne yapsın? Aman odağımız lig olsun diye bilerek havlu mu atsın Avrupa'ya? İkisini de dengede götürecek çözümler üretilecek, başka yolu yok.
Banlanma Hakkı'nı bu Maç'a mı saklıyosun dayım yavBurdan elenirsek birak sampiyonlugu, 2ciligi bile kaybederiz. Avrupa önemsiz ligi koyalimcilar da kina yakar
Saldim ben artik muradim. Konya macindan sonra heves birakmadilarBanlanma Hakkı'nı bu Maç'a mı saklıyosun dayım yav![]()
Juventus 2-0 öndeyken hakem yanlış taç verdiğinde görecem ben seni dayım yavSaldim ben artik muradim. Konya macindan sonra heves birakmadilar
Yok iyi bir oyunla galip gelmeyelim fark felanda atmayalım 1-0 felan yenilip geri dönelim iyi bir oyunla galip gelirsek ligde puan kaybı geliyoriyi bir oyunla ben orda da galip geleceğimize inanıyorum. juve maç başlar başlamaz oyunu bizim yarı sahaya yıkmak zorunda. tam osimhen barışlık maç olacak.
Buna ihtiyacin da yok, yorulmana ekstra efor sarfetmene gerek yokiyi bir oyunla ben orda da galip geleceğimize inanıyorum. juve maç başlar başlamaz oyunu bizim yarı sahaya yıkmak zorunda. tam osimhen barışlık maç olacak.
Portekizli mi???hakem belli olmus
![]()
Portekizli mi???
Juventus 2-0 öndeyken hakem yanlış taç verdiğinde görecem ben seni dayım yav![]()
Hocam her sene orada olmalıyız derken kastettiğin sadece grup maçları mı?Bunlar genel olarak doğru ama son 4 sene özelini düşünürsek ici bos tamamen duygusal laflar ,evet elenmeliyiz evet lig daha önemli cunku mevcut oyuncu grubu ve hoca grubu avrupw ve ligi ayni anda goturenedigini 4 yıldır kanlı canlı görüyoruz ucl varken bu bahsettiklerim ligi takmıyorlar konya maçından sonra oyuncular kendileri itiraf etti ki daha önceleri hoca da itiraf etti durum bu iken polyannalar gibi olmak yerine realist olmalıyız biz avrupa takimi olmak istiyorsak her sene otada olmalıyız bunun icin şampiyonluğu almalıyız baska yolu yok ucl de çeyrek final yap bi boka yaramiyacak alacağın paranın bile 2 3 katını zaten şampiyon olsan ucl katılınca alacaksın
Özetle duygusal hayali altı boş söylemleri bırakmaliyiz tek hedef lig olmali bu 4 senedir boyle
Mevcut hoca ve oyuncu grubu kalırsa bu gercek seneyede devam edecek ,kabul etmesenizde gercek bu
Uclde elenseydik eger taraftar baskısıyla o şımarık havalarda gezen oyuncu ve hoca grubu istemese bile tek kulvar lige asilacakti su durumda ise uclde köpek gibi oynayıp lig maçlarında yine yuruyecekler, bunu kabullenmek üzücü ama gercek bu
dogru karardi kaani atmasi4-1 yenildiğimiz Alkmaar maçını yönetmişti bu Portekizli yasin kol. Kaan Ayhan’ı da atmıştı oyundan.
CL'de elenseydik bile ligi süpüreceğimizin de garantisi yok. Genel olarak yerel başarıya doymuş bir futbolcu grubu var elde bu sezon, derbilerde bile oyuncularda motivasyon ve heyecan görmüyoruz. Avrupa maçlarında ise oldukça motive görünüyorlar. Yani Avrupa'da yaşanılacak bir hüsran sonrası lige de tamamen havlu atılabilirdi. Senin söylediğin de bu da varsayım. Net gerçek sadece bu takımda doymuşluk ve motivasyon sorunu mevcut, çözümü nedir uzun bir konu. Cl maçları fiziksel ve mental yük oluşturuyor kadar basit değil bence.Bunlar genel olarak doğru ama son 4 sene özelini düşünürsek ici bos tamamen duygusal laflar ,evet elenmeliyiz evet lig daha önemli cunku mevcut oyuncu grubu ve hoca grubu avrupw ve ligi ayni anda goturenedigini 4 yıldır kanlı canlı görüyoruz ucl varken bu bahsettiklerim ligi takmıyorlar konya maçından sonra oyuncular kendileri itiraf etti ki daha önceleri hoca da itiraf etti durum bu iken polyannalar gibi olmak yerine realist olmalıyız biz avrupa takimi olmak istiyorsak her sene otada olmalıyız bunun icin şampiyonluğu almalıyız baska yolu yok ucl de çeyrek final yap bi boka yaramiyacak alacağın paranın bile 2 3 katını zaten şampiyon olsan ucl katılınca alacaksın
Özetle duygusal hayali altı boş söylemleri bırakmaliyiz tek hedef lig olmali bu 4 senedir boyle
Mevcut hoca ve oyuncu grubu kalırsa bu gercek seneyede devam edecek ,kabul etmesenizde gercek bu
Uclde elenseydik eger taraftar baskısıyla o şımarık havalarda gezen oyuncu ve hoca grubu istemese bile tek kulvar lige asilacakti su durumda ise uclde köpek gibi oynayıp lig maçlarında yine yuruyecekler, bunu kabullenmek üzücü ama gercek bu
ki bunu yapan takımlar var avrupada, kadromuzu da boşa genişletmedik yaniAvrupa'da başarı isteyen taraftara sallayanlar da çıkmaya başladı sosyal medyada. Yav ligi kazanalım diye ne yapalım Avrupa'da rakipleri mi destekleyelim? Veya takım, hoca ne yapsın? Aman odağımız lig olsun diye bilerek havlu mu atsın Avrupa'ya? İkisini de dengede götürecek çözümler üretilecek, başka yolu yok.