⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Osimhen, Sane, Barış ve Yunus'la oynamak istemiyor. Çünkü üçü de istikrarsız ve benciller.

İcardi ile oynamaktan daha memnundur.

1-0ken Sara'nın kaçırdığı pozisyon rakip için dönüm noktası oldu
3-0kende Zhergova kaçırdı
Bizim için ciddi Kırılma Noktası oldu
Bu seviyelerde böyle evine kim geliyorsa tokatlayacaksın
Rakip bizi bugün tokatladı
Tebrikler takım Ama bu maçın üzerine düşünelim

Galatasaray futbol takımının bir maçta bu kadar paralize olduğunu felce uğradığını hiç hatırlamıyorum, bu neydi anlamıyorum, bilinçli bir sabotajmıydı okanı yemeye mi çalıştılar maaşlar gerçekten ödenmiyor mu nedir, yoksa psikolojik olarak gerçekten bu kadar mı yıkıldılar

Bu maç benim için bir enigma

Bi daha evimizde farkli galibiyet falan istemiyorum. Yenecekseniz de 1-0 falan yenin bi daha bizi hem umutlandirmayin hem de sicip sıvamayın. Efendi gibi elenip gidelim

Avrupadan istediğin takımı getir juve o baskıyı yapar adamları 5 lemişsin ilk maç tabikide asılacaklar ben iyi bir ma çıkardığımızı düşünüyorum
10 kişi adamlar. Juventus muhteşem güçlü bir takimm değil. 4-0 oluyordu maç. Bu rezilliği savunuyorsunuz helal olsun

juventus geri dönüşleri çok iyi yapıp sonunu bir türlü getiremeyen bir takım :). yıllar öncede çeyrek finalde real madrid'e kendi evinde 3-0 yenilmişlerdi, rövanşta ise 3-0 öne geçip 90. dk'da gol yiyerek elenmişlerdi..

maçtan önce aklıma o maç gelmişti, maçların seyri birbirine çok benzedi, sonunda kaybeden taraf yine juventus oldu :) . yalnız 2 maçın birini bile 11 kişi tamamlayabilselerdi rahatlıkla bizi elerlerdi.. şu güzelim kadroya yazık oluyor okan buruk gibi bir çapsızın elinde..

Nolacaktı bir tane daha atsaydı Juve 90dk bitmeden? Ki kaçırdılar da kaç tane. Hiç mi utanmadın şu oynattığın topa hoca? Yav Şampiyonlar Ligi'nde takım son 16 yapıyor ama taraftar isyanlarda. Yazıklar olsun oynatacağın topa şu takıma!

Neyse 1, 2 güne sinirimiz geçince en azından nasıl koyduk deriz de, bu gecenin hesabı soracak kimse yok hocaya işte ona daha çok delleniyorum.!

Yarın birimiz başlık açsın da sakin kafayla bir konuşalım. Sorumlunun hoca olduğu belli ama ben böyle şeylere çok kafayı takan bir adamım. Sorun daha çok mental mi fiziksel mi, ne eksik ne yanlış bir ortaya dökelim vallaha ben bu kafayla uyuyamam da.
Ertuğ abi sakin ol

Turu geçtik tadını çıkart

Hocayı vs ben de eleştiriyorum ama takım içinde bir sorun var gibi geliyor bana, oyuncuların beden dilleri hiç iyi değil. Çoğunun birbirinden kopuk, umursamaz halde görüntüleri var. Teknik taktikten de ziyade bu daha büyük bir sorun bence. Uefa yı alan takımı hatırlayın, herkes birbirinin yerine mücadele ederdi, açıklarını kapatırdı. Bugün sahada 1-2 oyuncu dışında çoğu oyuncuda bunu göremedim. Rakip 10 kişi olmasına rağmen, takım olarak hareket ediyordu

Her sene şamp geliyor artık avrupa diyordu herks öyle yada böyle city madrid liverpool lu gruptan çıkıp juveyi eliyorsun:) ne diyelim ?

Neyse cebimiz doldu, avrupa işi bu kadar yeter bence. Önümüzdeki turu bu kadar stresli izlemem

Reddit'te bakıyorum hakem Galatasaray'ı kolladı diye ağlıyor italyan'lar.

Yapı var demedikleri kalmış bi onu da fenerlilerden öğrenirler artık.

Geri
Üst Alt