⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Osi, barış, apo ve torreira dışında maçın içine girebilen yoktu

Hata yapmaktan korktu bugün herkes

10 kişi adamlar. Juventus muhteşem güçlü bir takimm değil. 4-0 oluyordu maç. Bu rezilliği savunuyorsunuz helal olsun
Yahu bişeyi savunduğum yok oynadığımız oyun kötüydü benim anlatmak istediğim adamları tüm dünyaya rezil etmişsin kafada kurulmuş adamlar ona göre hazırlanmış reaksiyon göstermiş

Bu defans hattıyla avrupada başarı beklemeyin. davinson, abdülkerim facia.

Bu eski açıktaki elemanlar tam skandal. Hâlâ eleştirmeye korkuyorlar. Utanç verici hele o Erinç var ya

Singo'yu ben de beğeniyorum ve oyuna girince çok şükür çektim ama adamın defans anlayışının arkasını dönüp bacağını kaldırmak olduğunu görünce bir iki kere eyvah dedim.

Defansif anlamda orta saha mentali yok gibi adamda. Belki ben çabuk hükme varmışımdır ama yakabilir yani.

benim zaten beklentim yoktu eleniriz diye düşünüyodum
buraları oynaya oynaya öğreneceğiz
totale bakınca başarılı bir Avrupa serüveni oldu bu sezon

maç ise tam anlamıyla skandaldı
kötü oldu lige de yansıyacaktır bu maç maalesef

maç buralara gelmezdi adamlar kırılacakken davinson ve torreira efendi maçı hediye ettiler resmen. 30'a kadar gayet derli toplu oynadık

Okan hoca taktik olarak zaten kısıtlı biriydi ama fizik olarakta takiminin kotu olması bugun ona ayrica eksi yazdi

Maçtan önce de yazmıştım, Okan'ın Gs'si skor tutamıyor. Sığırpress yapmadığımız her maç sorun yaşıyoruz. Bildiğimiz tek oyun bu. Geriye yaslanıp skor tutamıyorsun, rahat rahat atıyorlar kasmadan bile.

Geri
Üst Alt