⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

120 dakika maç izleyen namağlupbahçeliler nottingham size neler yapacak biz de merakla izleyeceğiz

Yalnız şunuda kabul edelim ki bu maç cl finalinde dahi oynanamaz.Heyacan olmadan bu maçların tadı çıkmıyor.
3 farklı bir skor bir yandan çok avantajlı görülse bile rakip juventus kaybedecekleri bir şey yok juventus oynamayacakta ben mi oynayacağım.
Futbolun güzelliği burada bu maçlar var hakemleri ile kazanılmıyor.
Herkes gibi bende Okan’ı sorumlu tutuyorum ama 2-0 lamı elemek güzel yoksa 3-2 mi bu maçı kim unutabilir.
Not : Okan bu takımın futbolcu kalitesini yorumlayıp ortaya çıkaramıyor.En kısa zamanda ayrılmak ve yeni sezona bambaşka bir kanla başlamakta yarar var.Kimse GALATASARAY dan büyük değildir.

Bence ilk gole kadar iyiydik. En azından savunuyorduk. Ama ne olduysa kırmızıdan sonra 60-80 arası oldu. O 20 dk da 20 senelik yaşlandım. Yoda gibiyim evde şuan

Maçtan önce de yazmıştım, Okan'ın Gs'si skor tutamıyor. Sığırpress yapmadığımız her maç sorun yaşıyoruz. Bildiğimiz tek oyun bu. Geriye yaslanıp skor tutamıyorsun, rahat rahat atıyorlar kasmadan bile.
Böyle oyunlarda kontra oynamayi bilicen. Yok iste pres oyunundan baska birey yok, ne set ne kontra.

Bu oyuncular doymus artik. Sampiyonluk falan mucize diyecegim ama karsimizda da super mal bir rakip var. Osimhen bunlarin hepsini dovse hakli. Icardi ve Ilkay’in takima hicbir zaman girmemesi lazim.

Sanchez Abdül seneye vedalasilmali, ya da biri yedekte beklemeli. 2 tane atletik olduğu kadar dengeli stoper lazım. O da 50 milyon Euro demek. Işimiz zor

Abi ikisi de iyi oyuncu da kapanma oyunu Davinson’a göre değil
Önde basma oyunu da Abdül’e uygun değil
50 kez söyledik sol stoper alın diye
Bu tğr maçlarda kpyacaksın Singo-Solstoper işte

Juve nesyri yi almış olsa o yapılan ortalardan muhakkak bir tane atardı. Turu fenere de borçluyuz. Jonathan David bitmiş leş gibi kalınlaşmış bide

Geri
Üst Alt