⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Kardeşim bu takım 10 tanede yese sonraki ilk hücumda önde basacak tek bildiğin oyun bu bunu oynat.

Sene sonu Latin çetesine bay bay+ lemina.

Sara kalabilir sakarlıklar yapsa da koşuyor ediyor sovduruyor ama ben yedekte de dursa isterim. Diğerleri net olarak doymuş kafada bitmiş artık ve tehlikeliler

trt de tarık üstün cayır cayır yanıyor

16 normalmiş bu kadar yatırıma bundan sonrası başarıymış asıl

Fatih hocamı getirsek şu takımın oyunu 180 derece değişir. Özellikle set oyununda çağ atlar

Ses falan kalmadı yav. Juventus stadyumuna avrupanın en rahat deplasmanı dediğim şom ağzıma tüküreyim.

Bu tür maçları Fatih Terim aklem edip kallem edip iki sıfıra bağlıyordu iki sıfır diyorum.UEFA yı aldığımız sene borussia yı deplasmanda 2-0 yenerken İstanbul da 0-0 bağladı.Play offffff sezonunda şikecilerle oynadığımız maçıda iki sıfıra bağlamıştı.Tabi bunları yaparken iyi zamanlarıydı.

spikerde iğrenç anlattı maçı anca hamaset yapıyor bunun neyini beğeniyorlar hiç anlamıyorum hamasetçi tüm spikerlere tilt oluyorum. İlk maçın spikeri bundan üç-beş kat daha düzgündü. Bu eleman uğursuz rezil bi şey.

Bu maçı bizim unutamayacağımız gün gibi ortada.Bunu unutmayacak bir juventus birde şikebahçe taraftarı var.

Takim DEVLER liginde son 16 ya kalmis..

Hala daha negatif konusanlar var

Siz bu seviyeleri Playstation 2 oynarken gormus olabilirsiniz.

Ama gercek hayatta Juventus gibi takimlara karsi oynamak hele ki deplasmanda hic kolay degil.

Yapici elestirileri Kabul edebiliriz, ama takimin basarisini kucuk dusurmeyi asla..

Maçın başında Kenan'a kasti faul yapıp kart görüp 2. yarıya kadar idare etmeliydik

Terim'in özellikle son senesini hatırlamak istemesem de 21-22 sezonunda deplasmanda oynattığı futbolu oynayabilsek bu sene çok daha farklı konuşurduk.

Bu arada maç 3-0 olduğunda burada İtalyan’lardan daha çok sevinip anıran hayvanlara da bir şeyler yazayım ; Nasıl Koyduk ama!
En çok da size Koyduk!
Aşağılık köpekler!
Galatasaray böyledir! Arefeyi gösterir, bayramı göstermez!
Şimdi ağlayın!

Takım içinin karıştığına dair bugün yeni bir şey olmadıysa öyle bir şey olduğunu sanmıyorum... Sosyal medyada sallayıp duruyor herkes...

Ayrıca can suyu zaten "kötü durumdaki" birilerine hayat verme anlamına gelir... Adamlar haftasonu yaşadıkları travmanın ardından çöküşün eşiğinde zaten biliyoruz ama şu rezilliği izleyince "bunları geçebiliriz" hissine kapılmıştır taraftar olarak... Eğer yarın biraz olsun iyi performans gösterirlerse camiaları yeniden umutlanırlar... Hele bir durun sezon sonunu bekleyelim en azından derler...
Anlamını biliyorum. O bakış açısında olmadıklarını da biliyorum. Çünkü bizden beter bir dönemden geçiyorlar. Şu an konuştukları tam olarak şu; Galatasaray yerinde biz olsak 4. golü de yer elenirdik uzatmalarda.

Mentaliteleri, bakış açıları ve takımlarına inançları tam olarak bu şekilde. Sahadaki futbolcularına da bu yansıyor. Sosyal medyada zaten kafayı yemiş gibi sıradan tüm futbolcularına saldırıyorlar.

Takım içinde birbirinden hoşlanmayan, birbirini suçlayan futbolcuları var. Takım muhabirinin söyledikleri bunlar. Yakında medyaya da düşer zaten.

Geri
Üst Alt