- 20 Ağustos 2009
- 18.323
- 24.122
- 2.973
Kardeşim bu takım 10 tanede yese sonraki ilk hücumda önde basacak tek bildiğin oyun bu bunu oynat.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu okanla tottenham içimizden geçerŞu dakika itibariyle bu maçı geride bırakıyorum. Gel bakalım Tottenham. Devamkeee
Anlamını biliyorum. O bakış açısında olmadıklarını da biliyorum. Çünkü bizden beter bir dönemden geçiyorlar. Şu an konuştukları tam olarak şu; Galatasaray yerinde biz olsak 4. golü de yer elenirdik uzatmalarda.Takım içinin karıştığına dair bugün yeni bir şey olmadıysa öyle bir şey olduğunu sanmıyorum... Sosyal medyada sallayıp duruyor herkes...
Ayrıca can suyu zaten "kötü durumdaki" birilerine hayat verme anlamına gelir... Adamlar haftasonu yaşadıkları travmanın ardından çöküşün eşiğinde zaten biliyoruz ama şu rezilliği izleyince "bunları geçebiliriz" hissine kapılmıştır taraftar olarak... Eğer yarın biraz olsun iyi performans gösterirlerse camiaları yeniden umutlanırlar... Hele bir durun sezon sonunu bekleyelim en azından derler...