Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.645
- 16.041
- 2.538
Zhegrova yı iyi gösteren Eren in defansif anlamda gram artısı olmaması Erayım.
+ Barış’ın yardıma gelmemesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zhegrova yı iyi gösteren Eren in defansif anlamda gram artısı olmaması Erayım.
Thuramin içine de Patrick vieira ile babasının ruhu girmiş gibiydi gebertti lavuk bizi hayran kaldım. İlk maç kötüydü bu maç sazı eline aldı ikisi deKenanın içine bugün fenomen ronaldo kaçmış gibiydi ya. İlk maçta adım attırmadık juve bişey yapamadı
Anlamını biliyorum. O bakış açısında olmadıklarını da biliyorum. Çünkü bizden beter bir dönemden geçiyorlar. Şu an konuştukları tam olarak şu; Galatasaray yerinde biz olsak 4. golü de yer elenirdik uzatmalarda.
Mentaliteleri, bakış açıları ve takımlarına inançları tam olarak bu şekilde. Sahadaki futbolcularına da bu yansıyor. Sosyal medyada zaten kafayı yemiş gibi sıradan tüm futbolcularına saldırıyorlar.
Takım içinde birbirinden hoşlanmayan, birbirini suçlayan futbolcuları var. Takım muhabirinin söyledikleri bunlar. Yakında medyaya da düşer zaten.
uğursuz zaten bu spiker bozuntusuda bir ara fblililerin has adamıydı uğurlu geliyor diye bunu istiyolardı her maçAvrupa'da böyle ilerlerken maçlarımızı anlatanlar da Ercan Taner, Yalçın Çetin gibi elit isimler olmalı.
özeti izlerken bile sesten uyuz oluyorum arkadaş
Saçma sapan bir yorumNe cabuk unutuldu 1 atip ardindan geriye yaslanip kabiz futbolu. Hatta bazi maclar ondeyken berabere bitiyordu. Buz kovasinin uzerine oturuyordu. Herkes elestiriyordu. Simdi FT gelse soyle olur, boyle olur diyorsunuz.
Okan sene sonunda gitse, 2030 yilinda Okan olsaydi soyle olursu boyle olursu dersiniz.
Cidden garip ya… Biraz nankorluk var.
Haydar abi yenilirken hiçbir reaksiyon veremedsn yeniliyoruz hepsi birbirinden kötü
Suan olsa forumun yarısı ölür2000 yılında Leeds deplasmanına nasıl dayandınız yav?
FT yorumu cok dogru bir tespitti, kabul etSaçma sapan bir yorum
o takım tarihin gördüğü en haysiyetli karakterli kadroydu şimdikiler gibi pembe mabadları yoktu dosta güven düşmana korku verdikleri gibi oyun gücü çok yüksekti2000 yılında Leeds deplasmanına nasıl dayandınız yav?
Düsün birde hoca 4 senedir bu takimin basinda ve hala ama hala dedigin gibi ne taktik var ne de plan var. Hic bir yeni gelen oyuncudan da yeterli verimi alamazsin düzenin olmadigi yerde. Biz de ona buna cöp muamelesi cekeriz isin sonunda.Lemina çöptü de 20. dakika da ciğeri bitip yere çöken yunus bu maçta adım atamazdı. Bu takımdan bir şey olmaz Sane'yi filan da gördünüz işte. Kimse güçlü değil taktik yok plan yok hoca yok şansa bala gidiyoruz.