⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Günün turu geçmekten sonraki en mutluluk verici düşüncesi Juve'li ibnelerin 3-0'ken o pozisyonu nasıl atamadık diye düşünmekten günlerce mutsuz olacak olmaları.

Neyse çok şükür 5-6 xg den 2-3 zor atan tek takım biz değilmişiz normalde bizim başımıza gelirdi bu durumlar. Hala daha Juventus kanatları atak yapıyor gibi beynimde. Ben yatıyorum rüyamda thuramla boğuşmam inşallah

2000 yılında Leeds deplasmanına nasıl dayandınız yav?

Çatır çutur oynadık önce 1-0, sonra 2-1 önce geçtik ve rakibi umutlandırmadık da ondan çok rahat geçti...

Tabi bir de Hagi resitali vardı... Hagi'yi Alex'le kıyaslayanlara ondan dolayı gülüyorum... Ligde zıttırıbıt-spor'a karşı pek koşmadan ceza sahası çevresinde gol koklayıp istatistik yaptı diye Alex'i Hagi'den iyi sanıyorlar... Hagi saha içinde liderin KRALIYDI KRALI... O sahada o kadar rahat oynadı ve oynattı ki takımı... Tek maç Alex'in FB kariyerine bedel...

Bu forumlarda yazan benzerlerinin hepsi bizde de var... "Turu geçsek de Okan dönmesin" yazan yok mu bizde? 40 sayfadır futbolculara sallamıyor muyuz turu geçmemize rağmen? Bunlar şampiyonluğu verir. Bu oyuncular doymuş, hepsi sezon sonu defolsun falan yazmıyor mu sayfalar dolusu? Onlar kadar biz de kötü durumdayız eğer senin kriterin buysa... Gayet FB'de hem takım hem taraftarın ciddi kısmı şu maçtan sonra umutlanmıştır...
Aksini belirtmedim zaten taraftar konusunda. Ancak öyle ya da böyle bu turu bu takım geçti ve kendi taraftarlarının da çok iyi bildiği bir şey var ki Fenerbahçe bu gibi anlardan çıkabilen bir takım değil. Siz şu senaryoda bu akşam Fenerbahçe'nin daha iyisini yapabileceğine inanıyor musunuz? Kendi taraftarları inanmıyor ki. Gidin space odalarında dinleyin. Takım konusunda tabii ki net bir şey diyemeyiz. Futbolcular taraftar gibi düşünmüyor, bakmıyor. Hatta hafta sonu o puan kaybından sonra kendi aralarında puan farkını 2'ye indirdik, orada onları yenip şampiyon olacağız demişlerdir.

Aksini belirtmedim zaten taraftar konusunda. Ancak öyle ya da böyle bu turu bu takım geçti ve kendi taraftarlarının da çok iyi bildiği bir şey var ki Fenerbahçe bu gibi anlardan çıkabilen bir takım değil. Siz şu senaryoda bu akşam Fenerbahçe'nin daha iyisini yapabileceğine inanıyor musunuz? Kendi taraftarları inanmıyor ki. Gidin space odalarında dinleyin. Takım konusunda tabii ki net bir şey diyemeyiz. Futbolcular taraftar gibi düşünmüyor, bakmıyor. Hatta hafta sonu o puan kaybından sonra kendi aralarında puan farkını 2'ye indirdik, orada onları yenip şampiyon olacağız demişlerdir.

Tamam yani işte... Özgüven kazandırdık... Juve'ye 5 atan takımdık ve sahamıza geleceklerdi... Şimdi Juve'ye atılan 5'i tesadüf gibi gösterdik... "Biz bunları yenebiliriz" demiştir takımları... Taraftarın da ciddi kısmı "bu GS de kötü ya..." diyordur... Kendi takımlarına çok güvenmemeleri bir şey değiştirmez...

İlkay hamlesi rezalet
Icardi ne alaka?
Eren'i alıyorsun adam gizli forvet gibi oynuyor. Soldaki çocuk coştu.
Sallai daha erken alınmalıydı oyundan.
Sane'nin ismi Sane olmasa BAL ligi topçusu sanırsın.
5-2 rövanşında kontradan pozisyon veriyoruz...

75 dk 1 kişi eksik oynamış takımla eşit koşmuşuz
Bu adamların eksik olmadığının göstergesi. Biz burda kaybettik işte maçı. Topun ters Kanada dönmesi 5 pas sonunda oluyordu. Yazık ki ne yazık.

Geri
Üst Alt