⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Zambo yaşıyor mu bize onun gibi dikine gidecek adam lazım. Bizim orta sahalar ölmüş hepsi statik

Ne hisettigimi anlamiyorum. Mutlu muyum sinirli miyim kalp krizi mi geliyor. Ne kadar gereksiz bir ikinci yari performansi. 2-3 kez 3'e 2 yakaliyoruz topu taca falan atiyoruz. Yani bu panik neden? Bu seviyede ilk maciniz degil ki? Altust futbol bu oyun ya, zevk alin arkadas, yeteneklisiniz rahat olun zaten atacaksiniz. Bu takima siz 5 attiniz abicim. Gercekten en kotu sekilde turu gectik. Real Madrid macimiz vardi 4-1'deki Drogba'nin golunu ofsayt diye iptal edilen. Mourinho bu macta eleneceksek boyle elenmek isterim demisti. Ben de Juve icin ayni cumleyi soyluyorum. Helal olsun adamlara.

Gatti, Locateli, Kenan - keske üçü de bizde olsa.

Bu arada kenarlardan açtıkları her orta gol pozisyonu oldu. İlk 10 dk 2-0 oluyordu, hocamız 120 dk boyunca önlem alamadı ..

Bu arada kenarlardan açtıkları her orta gol pozisyonu oldu. İlk 10 dk 2-0 oluyordu, hocamız 120 dk boyunca önlem alamadı ..

Hakikaten ulan bir takım hiç mi kafa topu alamaz?

Olcan Adın'ın Fener'e attığı kafa golü vardı. Vitor stoperleri azarlıyordu bacak kadar adama kafa vurdurdunuz diye. Vitor gibiydim bu akşam.

Bu arada Sallai çıktıığında girmesi gereken Singo idi...

Boey hiç eski Boey değil... 2-0'dan önce Boga'ydı sanırım bizim sağ kanattan yürüye yürüye geldi korner oldu, devamında da yedik... Boey'in varlığı yokluğu belli olmadı o pozisyonda mesela... Kenan da çok geçti Boey'i... McKennie keza bazen oralarda zorladı...

Ilk gole kadar zaten bir reaksiyon bekleniyordu juve den beklendigi gibi baskili basladilar ama o baski’yi kirdik aslinda oyunu kesinlikle dengeledik

Sanchez’in son adam olarak kaleci’ye dönmek yerine sirti dönük bacak arasi calim denemesi ve sakarlik yapmasinin arindan penalti oldu ve juve’li oyuncular ve tribünler tekrar uyandilar

Sonrasi zaten malum panik ten hic bir sekilde etkili olamadik

Bizim takımın B planı yok artık ona net %100 emin oldum sığır press yapmıyorsak o maçtan net rezalet beklerim.

Alanya maçında sığır press yoksa 3 puanda yok.

gs tarihinde yerini alacak özel bir başarıya sevinemeyecek hale getiren bir maç oldu.
iğrenç bir geceydi
allah yüzümüze güldü.
ders alınsın diyeceğim ama bu ekibin böyle bir niyeti yok.
bir yerde kafamıza vuracaklar. o güne kadar devam.

Geri
Üst Alt