Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.291
- 30.128
- 1.988
Zambo yaşıyor mu bize onun gibi dikine gidecek adam lazım. Bizim orta sahalar ölmüş hepsi statik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada kenarlardan açtıkları her orta gol pozisyonu oldu. İlk 10 dk 2-0 oluyordu, hocamız 120 dk boyunca önlem alamadı ..
Top yuvarlaktir , dusus yasamis takim hepsi ama muhtemelen orada seruven sona ererTottenham’i eleriz de, ceyrek finalde PSG, Barcelona, Chelsea’yi eleyebilir miyiz? Sanirim PSG gelir oradan.
eleriz psgyiTottenham’i eleriz de, ceyrek finalde PSG, Barcelona, Chelsea’yi eleyebilir miyiz? Sanirim PSG gelir oradan.
Çalışmadıklarını düşünüyorum özellikle sürekli futbolcuların arkasına atılan top normal değil.BU TAKIMIN TEK SORUNU HÜCUMDA ÜRETKEN OLAMAMAK
KONTRA ATAK ÖZÜRLÜSÜ BİR TAKIM
Kim gelirse gelsin özgüvenimizi tamamen kaybettiğimizi düşünüyorum. Buraya kadar bana göre..Tottenham’i eleriz de, ceyrek finalde PSG, Barcelona, Chelsea’yi eleyebilir miyiz? Sanirim PSG gelir oradan.
Bunu bayadır diyorum muhtemelen patladık sağlık olsun der yolumuza bakarızBu futbolla biz nah ligdeki fikstürden çıkarız.