⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Enteresan bir şekilde orta saha oyuncularımızın hepsi düşüşte. Bir tek Sara son haftalarda yükselişe geçmişti ama onun da kapasitesi sınırlı. Lemina ve Torreira'nın mutlaka toparlanması gerekiyor. İlkay'dan ümidi kesmiş durumdayım zaten.
hocam bahsettiğin üç oyuncu da fiziken artık tükenmiş adamlar yaşları da belli çok normal değil mi? Ağlayıp zırlayıp da bir orta saha aldırtamadı şu dursuna Okan efendi koca dönem şaka gibi gitti sağ bek operasyonu yaptırtıyor anca.

Turu geçmemize rağmen tüm karizmayı çizdirdi takım. Sonraki turun en balon ekibi muamelesi göreceğiz muhtemelen. Muhteşem taraftarımız olmadan bir hiç olduğu görüldü yine bizim takımın

Basin toplantisinda singonun orta sahada bi opsiyon oldugunu gördük diyor. Yav hocam sensin bu takimin antrenörü, singonun hepsinden daha iyi orta saha olabilcegine sen anlaman lazim. Böyle mactan sonra degil daha önce, lig macinda denemeliydin.

Turu geçmemize rağmen tüm karizmayı çizdirdi takım. Sonraki turun en balon ekibi muamelesi göreceğiz muhtemelen. Muhteşem taraftarımız olmadan bir hiç olduğu görüldü yine bizim takımın
teknik direktör etkisiz elemanlığı ile bu sonuçlar normal. Topçular canları isterse maç alıyoruz.

Basin toplantisinda singonun orta sahada bi opsiyon oldugunu gördük diyor. Yav hocam sensin bu takimin antrenörü, singonun hepsinden daha iyi orta saha olabilcegine sen anlaman lazim. Böyle mactan sonra degil daha önce, lig macinda denemeliydin.
Boş boş konuşuyor. Aynı hataları yine yeniden ısıtıp önümüze koyuyor.

teknik direktör etkisiz elemanlığı ile bu sonuçlar normal. Topçular canları isterse maç alıyoruz.
Okan buruk'un tek bildiği ve iyi yaptığı şey ilerde pres yap topu kap. Set oyunu rezalet, skor koruma rezalet, savunma futbolu rezalet. Geriye çekildiğinde amatör küme takımına bile pozisyon verebilecek bir takım

maç keşke buralara kadar gelmeseydi bugün dk60 gibi golü atsaydık juve bırakırdı maçı ve turun belki de galibiyetin keyfini sürerdik

herkes juveyi küçümsüyor ama küçümsenecek takım değil. CLde oynadığı 8 maçta en az mağlubiyet alan takımlardan biri. (arsenal 0, totnım-bayern-juve 1)

adamlar 8 maçta 10 gol yemiş biz ise 2 maçta 7 gol attık. evet ligde iyi durumda değil ama o ligin 7.si atalantanın bugün ne yaptığını gördük. bi inter patladı baya kötü oynadılar bodoya karşı. ama bu juvede bodoyu deplasmanda yendi. garip sonuçlar oldu bu yıl. ve yine şuna geldik ''her maçın hikayesi farklı''

Lemina-Torreira orta sahasının son kullanma tarihi geçti. Gözler de alıştı iyice, garipsemiyoruz yapamadıklarını. Singo'nun dribblingleri uyandırmıştır birilerini umarım. Lemina gelecek sezondan itibaren stoperi ve 6numarayı yedekleyecek biri olur en fazla. Sara 8 numara. Torreira hala para ederken satılmalı, iyi bonservis getirebilir.

Bıktım şu adamın devşirme futbolcu sevdasından.

Orta saha aldırmıyor sonra zorda kalıp stoperi orta saha oynatıyor. Deli misin nesin ya şuursuz adam.

Bıktım şu adamın devşirme futbolcu sevdasından.

Orta saha aldırmıyor sonra zorda kalıp stoperi orta saha oynatıyor. Deli misin nesin ya şuursuz adam.
Tek eksigimiz bir orta sahaydi. Ama singoyu oraya cekip o zafiyeti kapatabilir. Transfer dönemi kapandigi icin en iyi secenek yinede bu.

Yeni kendime geldim.Turu gecmenin sevincini yasayacagiz.Fakat hocaya olan umudumu inancimi kaybettim yillar sonra son 16 ya kaldigimiz bir gecede bu nasi oldu bilmiyom ama oldu.

bir de şu gatti mi ne baya iyi oynadı herif. davinson giderse alalım derim

adamların yedek stoperlerine bak şaka gibi.

A da. z ye kotuyduk iyi oynayan yoktu benim gozumde.Buyuk takim gibi oynamaliydik

Geri
Üst Alt