Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 13.855
- 9.972
- 988
Zhegrova bu gece bizi rahat bırakmayacak bence Umudum
O pozisyonu nasıl atamadım diye kendisi uyuyamayacak muhtemelen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zhegrova bu gece bizi rahat bırakmayacak bence Umudum
Pozisyon sonrası kulübeye bir bakışı var.O pozisyonu nasıl atamadım diye kendisi uyuyamayacak muhtemelen.
Azizim sırf o yüzden uyuyamıyorum.Zhegrova bu gece bizi rahat bırakmayacak bence Umudum
Pozisyon sonrası kulübeye bir bakışı var.
Bu gece yeni bir şirket açmaya karar verdim; Zhegrova Gübre Sanayi Tic. A.Ş.Azizim sırf o yüzden uyuyamıyorum.
Okan hocanın ifadesi de herkesi dövecek gibiydiUla vallahi geç Juventus'un kulübesini sor bizim hoca bile nasıl atamadı diye şaşırmıştır.
Dalga mı geçiyorsun renktaş2000 yılında Leeds deplasmanına nasıl dayandınız yav?
@İskender NikolovBen eleyeceğimizi düşünüyorum zaten ama futbol bu,yani bu kadar keskin konuşmamak lazım bence her şeye rağmen Angus abi
Bu arada herkesin kadro değeri yükseldi zaman içerisinde,Juventus'un da mesela 600 milyon Euro falan vardır kadro değeri
Evet, haklısınız.Tamam yani işte... Özgüven kazandırdık... Juve'ye 5 atan takımdık ve sahamıza geleceklerdi... Şimdi Juve'ye atılan 5'i tesadüf gibi gösterdik... "Biz bunları yenebiliriz" demiştir takımları... Taraftarın da ciddi kısmı "bu GS de kötü ya..." diyordur... Kendi takımlarına çok güvenmemeleri bir şey değiştirmez...