Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.091
- 9.429
- 2.568
Günün turu geçmekten sonraki en mutluluk verici düşüncesi Juve'li ibnelerin 3-0'ken o pozisyonu nasıl atamadık diye düşünmekten günlerce mutsuz olacak olmaları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korkunç
Korkunç
Umudum Sara Lemina Torreira toplasan Locatelli kadar oynayamadı.Baba orta saha nedir bugün sahada gördük.
Benim üçüncü izleyişimde maç 4 -0 oldu.Ulan böyle pozisyonlardan nefret ediyorum var ya. Gol olmadığını biliyorum ama her tekrar izlediğimde sanki girecekmiş gibi tüylerim diken diken oluyor.
Azizim baba orta saha derken babalara geliyorduk.Umudum Sara Lemina Torreira toplasan Locatelli kadar oynayamadı.
2000 yılında Leeds deplasmanına nasıl dayandınız yav?
Benim üçüncü izleyişimde maç 4 -0 oldu.
Ben bu kadar rezil bir maç daha hatırlamıyorum.Azizim baba orta saha derken babalara geliyorduk.
Aksini belirtmedim zaten taraftar konusunda. Ancak öyle ya da böyle bu turu bu takım geçti ve kendi taraftarlarının da çok iyi bildiği bir şey var ki Fenerbahçe bu gibi anlardan çıkabilen bir takım değil. Siz şu senaryoda bu akşam Fenerbahçe'nin daha iyisini yapabileceğine inanıyor musunuz? Kendi taraftarları inanmıyor ki. Gidin space odalarında dinleyin. Takım konusunda tabii ki net bir şey diyemeyiz. Futbolcular taraftar gibi düşünmüyor, bakmıyor. Hatta hafta sonu o puan kaybından sonra kendi aralarında puan farkını 2'ye indirdik, orada onları yenip şampiyon olacağız demişlerdir.Bu forumlarda yazan benzerlerinin hepsi bizde de var... "Turu geçsek de Okan dönmesin" yazan yok mu bizde? 40 sayfadır futbolculara sallamıyor muyuz turu geçmemize rağmen? Bunlar şampiyonluğu verir. Bu oyuncular doymuş, hepsi sezon sonu defolsun falan yazmıyor mu sayfalar dolusu? Onlar kadar biz de kötü durumdayız eğer senin kriterin buysa... Gayet FB'de hem takım hem taraftarın ciddi kısmı şu maçtan sonra umutlanmıştır...
Ve o pozisyondaki genel çaresizliğimiz..Öyle bir defans anlayışı var ki resmen kayıp adamın önünü açıyor bir de rahat vursun diye.
Maç bitti mi arkadaşlar
Locatelli + Thuram paketini yapmak lazım.Kaç para ulan bir Locatelli?
Zhegrova bu gece bizi rahat bırakmayacak bence UmudumMaç bitti mi arkadaşlar
Aksini belirtmedim zaten taraftar konusunda. Ancak öyle ya da böyle bu turu bu takım geçti ve kendi taraftarlarının da çok iyi bildiği bir şey var ki Fenerbahçe bu gibi anlardan çıkabilen bir takım değil. Siz şu senaryoda bu akşam Fenerbahçe'nin daha iyisini yapabileceğine inanıyor musunuz? Kendi taraftarları inanmıyor ki. Gidin space odalarında dinleyin. Takım konusunda tabii ki net bir şey diyemeyiz. Futbolcular taraftar gibi düşünmüyor, bakmıyor. Hatta hafta sonu o puan kaybından sonra kendi aralarında puan farkını 2'ye indirdik, orada onları yenip şampiyon olacağız demişlerdir.