Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bir şey olursa içimizden geçerler yav.Fener beraberliği yüzünden izlemeye karar verdim. Bu mactada ölü essek gibi oynarsanız dahada lafım yok.
Ilk macin ilk yarisinda Juve'nin oynadigi oyunu oynamaliyiz. Once durdur sonra vurvur
Biz panik yaparsak Frankfurt, onlar yaparsa Ajax sonucu cikar diye dusunuyorum. Bizim takim hocanin kisiligine burunuyor. O sakinse sakiniz, heyecanliysa heyecanliyiz. Dengeyi saglamak lazim.Oyunun başlangıç planında Juventus'un bizi tartmadan hücum oynayacağını düşünüyorum. Buna fazla müsaade edersek gol yememiz olası. İlk 10 dk özelinde hücum anlamında iyi iş yaparsak dengeleri bozulur, daha kontrolsüz ataklar yapmaya başlarlar.
Spaletti iyi bir sistem hocası ama şu an işler iyi gitmiyor ve Juventus dağılmaya çok müsait. Oyuncuların özgüveni çok düştü bu nedenle taktiğe sadık kalarak 80 dk oynamaları mümkün değil.
Uyku tutmadi resmen yav
Gecelim su turu
Harika bir kombinasyon.Aynı şekilde gece 3'te uyandım. Şu turu geçip + Alanya galibiyeti ile pamuk gibi olacağım.