⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

bol gollü maç oranlara bakarsak bizim galibiyet oranıda düşüyor inş gene farklı yeneriz

Allah aşkına şu hızlı teknik hücum hattımızı bilinçli ataklarla değerlendirelim. Boş alan bulacağız önde de etkili topçularımız var diyoruz ama onu kullanmaya gelince saçmalıyor takım.

Tam bizim istediğimiz ortam var; topu onlara bırakacağız, hurra saldırmak zorundalar. İlk yarı gol yemezsek kesin kazanacağımızı düşünüyorum. Barış ve Sane'nin gol bulması çok olası. 1 gol at fişi çek, bakalım.

Ilk macin ilk yarisinda Juve'nin oynadigi oyunu oynamaliyiz. Once durdur sonra vurvur

Ilk macin ilk yarisinda Juve'nin oynadigi oyunu oynamaliyiz. Once durdur sonra vurvur

Oyunun başlangıç planında Juventus'un bizi tartmadan hücum oynayacağını düşünüyorum. Buna fazla müsaade edersek gol yememiz olası. İlk 10 dk özelinde hücum anlamında iyi iş yaparsak dengeleri bozulur, daha kontrolsüz ataklar yapmaya başlarlar.

Spaletti iyi bir sistem hocası ama şu an işler iyi gitmiyor ve Juventus dağılmaya çok müsait. Oyuncuların özgüveni çok düştü bu nedenle taktiğe sadık kalarak 80 dk oynamaları mümkün değil.

Oyunun başlangıç planında Juventus'un bizi tartmadan hücum oynayacağını düşünüyorum. Buna fazla müsaade edersek gol yememiz olası. İlk 10 dk özelinde hücum anlamında iyi iş yaparsak dengeleri bozulur, daha kontrolsüz ataklar yapmaya başlarlar.

Spaletti iyi bir sistem hocası ama şu an işler iyi gitmiyor ve Juventus dağılmaya çok müsait. Oyuncuların özgüveni çok düştü bu nedenle taktiğe sadık kalarak 80 dk oynamaları mümkün değil.
Biz panik yaparsak Frankfurt, onlar yaparsa Ajax sonucu cikar diye dusunuyorum. Bizim takim hocanin kisiligine burunuyor. O sakinse sakiniz, heyecanliysa heyecanliyiz. Dengeyi saglamak lazim.

Erken gol yemezsek, arkada bol bol boşluk bulacağımız ve fırsatların geleceği bir maç olur

Sağ kanatta barış olmalı orayı bozmamak lazım adamları baya zorladı sallai-barış sağ kanadı ideal hiç değişikliğe gerek yok

Onlar saldırmak zorunda boşluk verirler illaki ama klasik Türk takımı gibi erken saçma sapan gol yememizden korkuyorum

Geri
Üst Alt