⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

images

Rakip PSG gibi bir canavar olsaydı 5 yiyebiliriz diye içime bir kurt düşerdi ama yine de tedbiri elden bırakmayalım tabii.

Çok aksi bir durum olmazsa eğer orada da en az 2 tane atarız diye düşünüyorum. Kaç yiyeceğimiz de daha çok bize bağlı.

Şampiyonlar ligi maçı izlemek çok güzel bir zevk ya. Takım yine gururlandırır bizi, güvenmeliyiz.

Her an şöyle bir mesaj gelebilir foruma

OB derhal istifa etmeli yoksa Juventus'a deplasmanda elenecez

Ben hala hakemin ilk macta niye 2 dakika uzatma verdigini anlamadim.

Bu lig maci degil. Eleme maclarinin 2. ayagi oynanip elemeyi garanti de etmedik.

Elemenin ilk maci ve her golun degeri varken niye az uzatma veriliyor? Rakibi nakavt etmisiz, hala geliyoruz, belki 1 gol daha atacagiz. Anlasilmaz bir durum.

Hakemler şerefsiz işte.

Golümüzü iptal ederler çizgi mizgi vermezler sonuç ne? Yok.

Juventus'un guruyla oynadık, doğal olarak bu cümlelerin sebebi o. Yine de sakin kalıp turu geçmeye bakalım.

CL'nin eleme turlarindaki en buyuk geri donusleri. Makalenin dun yayinlanmis olmasi da manidar.

4 farktan tek geri donus var herkesin bildigi ama o macta hakem de inanilmaz ittirmisti Barca'yi. Iki penalti var ve son 3 gol 88'den sonra oluyor. 3 farktan donen 3 takim var. Cok dikkatli olmaliyiz ama genellikle bu tur geri donusler ilk macta cok da hakederek fark yemeyen takimlarin yaptigi bir sey. Biz ezdik Juve'yi, 3 fark az bile oldu. Ayni ciddiyetle, skorun da bilinciyle oynarsak, bir problem olacagini dusunmuyorum.

Hic korkmaya gerek yok bizim daha iyi oyuncularimiz var deli dana gibi bir baslangic yapacaklar bizde saglikli ataklarla 1-2 tane saplasak yetet

Geri
Üst Alt