Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
içerde 2 yıldır fb derbilerine berabere kalsak da olur kafasında çıkıp bi oyun ortaya koymadan galip gelemedik , bu sene mecburiyet oluştu artık bi zahmet feneri yenelim içerde yoksa gidiyo şampiyonlukBu saatten sonra elensekte bir şey değişmez ki 3 puan fark gitti komple dezavantajlıyız adamların fikstür kolay ötesi zaten hakem destekleride var.
Sonsuza kadar şampiyon olmamız mümkün değil Avrupa'da bir hava yakalanmışken orada gidebildiğimiz yere kadar gitmeliyiz.içerde 2 yıldır fb derbilerine berabere kalsak da olur kafasında çıkıp bi oyun ortaya koymadan galip gelemedik , bu sene mecburiyet oluştu artık bi zahmet feneri yenelim içerde yoksa gidiyo şampiyonluk
Bu sene feneri yenmek bile yetmeyebilir. Durum onu gösteriyor.içerde 2 yıldır fb derbilerine berabere kalsak da olur kafasında çıkıp bi oyun ortaya koymadan galip gelemedik , bu sene mecburiyet oluştu artık bi zahmet feneri yenelim içerde yoksa gidiyo şampiyonluk
Agzina saglik nedim bey bıktirdi su avrupayi bosverin tayfaAllahım sen sabır ver
Ya bilader sizin derdiniz GS'nin başarısı mı
yoksa fenerin şampiyon olmaması mı
GS Avrupa'da ilerlerse lig gider dedik!!!!! avrupacılar sizi!!!!!
ulan bu nasıl bir zihniyet bilader hasta mısınız nesiniz ya
Ben bu takımı tutma sebebimden dolayı dibine kadar Avrupada devam etmeyi destekliyorum. Eğer avrupada devam ediyoruz diye şampiyon olamıyorsak bu benim suçum değil, teknik heyetin ve oyuncu kadrosunun problemidir. İkisini de götürmeyi becerebilenler gelir o zaman yerlerine.
Zihniyetin bu olması gerekirken sizin futbolla bağınız sadece Fener yeter ki şampiyon olmasına dönmüş ya