⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Bu saatten sonra elensekte bir şey değişmez ki 3 puan fark gitti komple dezavantajlıyız adamların fikstür kolay ötesi zaten hakem destekleride var.
içerde 2 yıldır fb derbilerine berabere kalsak da olur kafasında çıkıp bi oyun ortaya koymadan galip gelemedik , bu sene mecburiyet oluştu artık bi zahmet feneri yenelim içerde yoksa gidiyo şampiyonluk

Sokayım bu maça. Ne olacak bu turu geçince elenip geleceksin. Seneye şampiyonlar ligine gidemeyince görürüm ben kadroyu. Zaten gitti şampiyonluk artık, TFF'si, hakemi hepsi çaldı. Bu saatten sonra şampiyonluğu unutun.

Artık öyle bir hâl oldu ki, adamlar net gollerimizi iptal etmeye başladı. Bu yönetim olursa daha çok dokunurlar.

içerde 2 yıldır fb derbilerine berabere kalsak da olur kafasında çıkıp bi oyun ortaya koymadan galip gelemedik , bu sene mecburiyet oluştu artık bi zahmet feneri yenelim içerde yoksa gidiyo şampiyonluk
Sonsuza kadar şampiyon olmamız mümkün değil Avrupa'da bir hava yakalanmışken orada gidebildiğimiz yere kadar gitmeliyiz.

Zaten oyuncularda maç seçiyor her Avrupa dönüşü performans %60-70 düşüyor istesek bile kalan haftalarda zor olacak.

Td osimhen bişeyler yaparsa belki

Ha yok bu hoca 5-2 den verdirir maçı

3-0 lık avantajdan turu vermekten korkan herif yüzünden ligi verdik.

Al bu maçı bi tarafına çal şimdi rezil herif.

Allahım sen sabır ver

Ya bilader sizin derdiniz GS'nin başarısı mı

yoksa fenerin şampiyon olmaması mı

GS Avrupa'da ilerlerse lig gider dedik!!!!! avrupacılar sizi!!!!!

ulan bu nasıl bir zihniyet bilader hasta mısınız nesiniz ya

Ben bu takımı tutma sebebimden dolayı dibine kadar Avrupada devam etmeyi destekliyorum. Eğer avrupada devam ediyoruz diye şampiyon olamıyorsak bu benim suçum değil, teknik heyetin ve oyuncu kadrosunun problemidir. İkisini de götürmeyi becerebilenler gelir o zaman yerlerine.

Zihniyetin bu olması gerekirken sizin futbolla bağınız sadece Fener yeter ki şampiyon olmasına dönmüş ya

Allahım sen sabır ver

Ya bilader sizin derdiniz GS'nin başarısı mı

yoksa fenerin şampiyon olmaması mı

GS Avrupa'da ilerlerse lig gider dedik!!!!! avrupacılar sizi!!!!!

ulan bu nasıl bir zihniyet bilader hasta mısınız nesiniz ya

Ben bu takımı tutma sebebimden dolayı dibine kadar Avrupada devam etmeyi destekliyorum. Eğer avrupada devam ediyoruz diye şampiyon olamıyorsak bu benim suçum değil, teknik heyetin ve oyuncu kadrosunun problemidir. İkisini de götürmeyi becerebilenler gelir o zaman yerlerine.

Zihniyetin bu olması gerekirken sizin futbolla bağınız sadece Fener yeter ki şampiyon olmasına dönmüş ya
Agzina saglik nedim bey bıktirdi su avrupayi bosverin tayfa

Lig bittiginine gore Avrupa'yı boşverin tayfa kenara cekilsin de cl de rahat rahat turlari geçelim. Önce juve sonra tothenham inşallah çeyrek finalde ki rakibimizi beklemeye baslayacağiz

İdeal 11 ile sahada oluruz.

Uğurcan
Sallai - Sanchez - Abdülkerim - Jakobs
Lemina - Torreira
Barış - Sara - Lang
Osimhen​

Elenelim de anamızın liginde devam edelim diye bekleyenler şaka mı?
Sorsan avrupa fatihiyiz derler uefa kupası derler süper kupa kanzi derler. He o kupaları ligde konyayı kocaeliyi yenince verdiler aynen

Konya'daki hezimet sonrası reaksiyon maçı olur. Hatayı kaldırmayacak bi maç.

Elenelim diyen varsa ona kafam girsin ayrı mesele. Ama bu maç için de saçma sapan Konya maçını göz göre göre yenildik. 3 puanımız gitti. Bu takım 4 günde bir iki maç yapamayacaksa bıraksın zaten bu işleri. Yorgun, sakat varsa oynatmazsın olur biter. Bunun dışında o an içn en ideal 11in ne ise onunla maça çıkmak zorundasın.

Eleriz diye düşünüyorum ama sonrasındaki Alanya maçı Konya maçından çok daha zor. O maçı puan kaybedecek kadar yorulmayız umarım bu maçta.

Öyle bir şey olmayacak da ,buradan turu verip de öyle bir skandal sonrası o moralle toparlanıp ligi alabileceğimizi falan düşünmek gerçekten pırıl pırıl kafalar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt