⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Bu sene ucl den elenmeliyiz dediğimde bazı arkadaşlar bana cok laf etmişti bende hepsine sebeplerini açıklamıştım lig gidiyor demistim bunu hem gordum hem hissettim günün sonunda yine haklıyım, mevcut takimve hoca tek kulvar hocasi ve takimi bu 4 yıldır değişmedi özetle şampiyonluk istiyorsak uclden elenmeliyiz

25 yıldır futbol takip ederim bu lig taraftarlığı vs Avrupa taraftarlığı olayını son 2 senedir çok duymaya başladım. İlk hangi vizyonsuz, beyinsiz ortaya attıysa bu önermeyi Allah belasını versin. Elin oğlu premier ligte küme düşme potasında ama taraftarı çıkıp demiyor ki; ya işte bizim icin lig daha önemli ne yapacaksın Avrupa ligini? gelip 3 tane sokup dönüyor yurduna. Siz adamı sinir hastası edersiniz bak vallahi

Premier lig ile Türk ligi bir mi kardeş. Premier ligde 5 takım ŞL ye giderken Türkiyede 2 takım gidiyor. Kıyaslaman bile saçma. Bizim Üçüncü olma ihtimalimiz var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Samsun bitik durumda, Avrupa çok yıprattı dar kadroyu. Ts maçı hiç ürkütmüyor açıkçası göztepe maçından bile rahat geçeriz. Göztepe de düşüyor ligin ikinci yarılarında takılacağımızı düşünmüyorum.

Tjk da takılsan bile arenada yenip fişi yine çekebilirsin. Kaldı ki ifb de bütün maçlarını kazanamaz.

Konyayı yenemeyen takımın bitik samsunu yenebileceğini düşünemiyorum. Konya ligin sonuncusu bunu yenemeyen bitik dediğin samsunu yeneceğine dair güven vermiyorrrrrr

Konyayı yenemeyen takımın bitik samsunu yenebileceğini düşünemiyorum. Konya ligin sonuncusu bunu yenemeyen bitik dediğin samsunu yeneceğine dair güven vermiyorrrrrr

Böyle oynarsan zaten kimseyi yenemezsin abi bugünkü futbol üzerinden konuşmuyorum.

Inter - Sporting Lisbon
GS - Tottenham
Real Madrid - Manc. City
Atl. Madrid - Lpool
PSG - Barça
Newcastle - Chelsea
Dormund - Arsenal
Leverkusen - B. Munih

Her şey yolunda giderse şöyle bi son 16 gelsin hayallere dalalım...
Tam bu noktada elenelim paramızı alalim lige bakalim mi acaba yav bilemedim

Bu sene ucl den elenmeliyiz dediğimde bazı arkadaşlar bana cok laf etmişti bende hepsine sebeplerini açıklamıştım lig gidiyor demistim bunu hem gordum hem hissettim günün sonunda yine haklıyım, mevcut takimve hoca tek kulvar hocasi ve takimi bu 4 yıldır değişmedi özetle şampiyonluk istiyorsak uclden elenmeliyiz
Ulan ne elenmesi turu gectinmi tr ligi sampiyonlugun iki mislisini kazanmis oluyoruz. Elbette gidebilcegin her tur kazanctir. Hem madi hem manevi. Cl olsa bugünkü mac yasanmayackmiydi sanki? Her mac ayni hiz ile cikamiyorsun sahaya cl olmasada her mac üst düzey oynayamasin. Kötü oynayacagin maclarda olacak ordada skoru almayi bilecen, bildikde zaten taki operasyon cekilene kadar. Bu operasyonu clde olmasanda cekiyorlar.

aman osimhen'i sarıp sarmalayalım hocam italyanca konuşacak

Elenelim diyenler yaz aylarinda kupayi kazandigimzda ne diyecekler acaba? Olmayacak is degil uefa kupasi kazandigimizda da 1:250 oran vermistiler. Ve juve gectigimizde sadece 16 takim kaliyor. Ha bu aksamki morelle juveye gidip eldeki turuda verirsek sasirmam. Bizde hersey mümkün.

Renktaş, bu kafadan artık çıkalım bir zahmet. Biz fenerbahçe değiliz. Bizim kuruluş amacımız Avrupa'da başarılı olmak. Lokal bir takım değil Galatasaray, bunun bilincine varırsanız tuttuğunuz takımın felsefesini daha iyi anlarsınız.

Bazı gs li arkadaşlar konyaya palamuta sallıyor fener köpeği filan diyorlar ,her puan kaybettiğimiz takima ayni şeyi diyoruz Kocaeli icinde boyle dedik ,keza fenerlilerde kime puan bıraksa gs köpeği diyorlar

Bu maçtan da ümidim yok. Young boys, alkmazr, prag , kiev rezeletlerine yeni biri eklenebilir. Başta hoca olmadığı için oyunculara kalmış artık.

U-mu-rum-da değil, bu ligde fener denen şeytan şampiyon olduktan sonra hiçbir şey umurumda değil

Ne zamanki bu şer yuvası yok edilir bu bataklık kurutulur o zaman kendimize daha avrupai ve daha rasyonel hedefler koyabiliriz

Aksi takdirde bu şeytanla savaşmaktan gayrı hiçbir şeyin benim için önemi yok

Osimen bir iki top kapıp gol attırır relaks.

Bu turu geçersek şampiyonluk %80 gitti. Bi sonraki şamp ligi haftasındaki lig fikstründen kazasız çıkmamız imkansız gibi bişey
Alakası bile yok.Hala sorunu yanlış yerlerde arıyorsunuz.İnanılır gibi değil.
Şampiyon olup olmamanın avrupayla alakası yok.
Bu orta saha sorunuyla ligi zaten riske attık.
Birde osimen olmazsa şampiyonluğu unutalım.
Hepsini geçtim bu hakemlerle şampiyonluk çok zor.
Israrla kapalı savunmalara karşı ciddi sıkıntılar çektiğimiz görmek için kaç maç kaç sene geçmesi gerekiyor.
Liver,tothenam,juve vsss kaç maç oldu.
Prag,youngboys, ve çoğu anadoludaki maçlarda oynanan oyun..
Hep karşıdaki rakipler oyunumuzu belirliyor.Bunu ne zaman göreceğiz.
Nerede abi harikalar yaratan sane çoğu anadolu maçında yok.nerede sara nerede barış.Sıkı defans yapan çoğu takıma karşı ortalıkta yoklar.Na zaman çok boş alan buluyorlar orada etkili oluyorlar.Boş alanda etkili olmayan topçu yok.

Son düzenleme:
Alakası bile yok.Hala sorunu yanlış yerlerde arıyorsunuz.İnanılır gibi değil.
Şampiyon olup olmamanın avrupayla alakası yok.
Bu orta saha sorunuyla ligi zaten riske attık.
Birde osimen olmazsa şampiyonluğu unutalım.
Hepsini geçtim bu hakemlerle şampiyonluk çok zor.

Hakemler zaten bunu dememim ilk nedeni. Avrupayla şöyle alakası var biz tamamen topçuya dayalı bi oyun oynadığımız için avrupa maçları öncesi ve sonrası rotasyon fantezileri takımı çok bozuyor bu da puan kaybı demek. Hatta rotasyon yapılmasa bile hem mental hem de fizik olarak oyuncular çok yıprandıkları için avrupa maçlarında ideal 11 yine yalpalıyor ilk lig maçında, buna konsantrasyon da eklenebilir. Bunların hepsi tamamen topçuya dayalı bi oyun oynadığımız için oluyor ama sonuç olarak şamp ligi maçları öncesi ve sonrası lig şampiyonluğunu etkileyecektir bu bir gerçek

Maalesef bence çoğunuz için Fenerbahçe nefreti ve Fenerlilerin ağlamasını zırlamasını görmek Galatasaray taraftarlığınızın önüne geçmiş. Ya da şöyle söyleyeyim, başarıyı bununla endekslemiş vaziyettesiniz.

Şöyle ifade edeyim, mesela şu an Fenerbahçe değil Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor olsaydı çoğunuz bence bu kadar önemsemezdiniz bu seneki şampiyonluğu. Hele Trabzon falan önde götürseydi bugün tamamen "ya bırakın ligi hamsilere, ŞL'ye odaklanın bilader" yazardınız.

Tamamen Fener odaklısınız beyler. Sizce bu sağlıklı bir düşünce mi?

Maalesef bence çoğunuz için Fenerbahçe nefreti ve Fenerlilerin ağlamasını zırlamasını görmek Galatasaray taraftarlığınızın önüne geçmiş. Ya da şöyle söyleyeyim, başarıyı bununla endekslemiş vaziyettesiniz.

Şöyle ifade edeyim, mesela şu an Fenerbahçe değil Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor olsaydı çoğunuz bence bu kadar önemsemezdiniz bu seneki şampiyonluğu. Hele Trabzon falan önde götürseydi bugün tamamen "ya bırakın ligi hamsilere, ŞL'ye odaklanın bilader" yazardınız.

Tamamen Fener odaklısınız beyler. Sizce bu sağlıklı bir düşünce mi?
Karşında normal bir rakip yok.Şartlarda eşit değil.Ortada anormal bir durum var.
Ben ikisinden birisini seçmek zorunda değilim.iki kulvardada başarı isterim.
Avrupada ligden geçmiyor mu.
Burada ısrarla oyuncuları masum çıkarmaya çalışıyoruz.İnanılır gibi değil..Bu işin rehaveti küçümsemesi falan olamaz.Bence öyle birşeyde yok.kapalı savunları açamayan doğru futbolu oynayamayan bir oyumcu grubu var.Oynatamayanda bir hoca var.Osimen yoksa hiçbirisi yok.

Geri
Üst Alt