⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

U-mu-rum-da değil, bu ligde fener denen şeytan şampiyon olduktan sonra hiçbir şey umurumda değil

Ne zamanki bu şer yuvası yok edilir bu bataklık kurutulur o zaman kendimize daha avrupai ve daha rasyonel hedefler koyabiliriz

Aksi takdirde bu şeytanla savaşmaktan gayrı hiçbir şeyin benim için önemi yok
Yani hicbir zaman avrupayi ciddiye almayacaz

Yav Don Kişot misali yel değirmenlerine savaş açmayı bırakın

Yok Fener denen oluşum bitmeliymiş de o şu bu

He anasını satayım 1907'den beri var olan ve ülkede bizden sonra en çok taraftarı olan spor kulübü kapanacak aynen.

Sen ne zaman kendine odaklandın, başarılı oldun.

Ne zaman fenere odaklandın, kaybettin.

Yani hicbir zaman avrupayi ciddiye almayacaz
Mukadderat

Bizim de çilemiz bu

file_0000000017507243a0e5fc7bce41f358.webp

1 mucize olur da Juve bizi elerse ligde şampiyon oluruz ama o kadar talihli değiliz maalesef

Az ile Prag'a elendik hiçbir şey olmadı

Juve tur atlarsa mı?

Evet Juve tur atlarsa lig o zaman gider işte %100. Hiçbir oyuncu o psikolojiyi kaldıramaz, oradan da geri dönemez.

Takım da dağılır direkt yani. Soyunma odasında falan kavga olur. vs vs
Tam tersi ,bu oyuncu grubu ve teknik kadro tek kulvar kadrosu ucl oldukça durum dahaki iyi sanki hersey ortada
Elenirsek mecbur tek kulvar şampiyonluğa odaklanacaklar
Ama ucl oldukça önceliği oraya verecek bazı oyuncular
Ligi istiyorsak elenmemiz şart ama o da zor gibi maalesef

Onlar farklı yau, 5-2'den tur vermek ile onları bir tutma kesinlikle

Buradan turu vermek direkt takımı nakavt eder.
Yaw Orkun

Fb süper kupa maçına Icardi ile çıkarsak yeniliriz dedim
Juve'yi eleriz, Fb Nottingham'a elenir dedim
Konya 1 puan da değil direkt 0 puan dedim

Rize maçı dışında falsom yok

Çakmıyonuz bu işten duygusal yorum yapıyorsunuz. 1 halt olmaz döneriz lige. Jk maçı arasına Cl maçı sıkıştırınca hiç şansın yok

Yani tamamen olmamış 2 olayı olmuş gibi hem yorum yapıyorsun

Bir de saçma sapan şekilde gerginliği buradaki insanlardan çıkartıyorsun
Kime sataştım mesela insanlardan ?

Olmamış 2 olay ne kardeşim Konya’yı yenemeyen her sene kronik Beşiktaş’a deplasmanda yenilen bi adam var. Fenerin artık hata yapmayacağını düşünüyorum

6 saat önce 4 deplasman maçımız zor diyorduk daha kolayında yenildik.

Bir sezon içinde bu kadar fırsat sunulmaz adamlar uefadanda elendi sayılır haftada tek maça düşecek

Yau ilk maçı 1-0 yendin, gittin deplasmanda 3-0 yenildin elendin, ok. Veya ilk maçtan zaten evinde de 1-2 yenildin, gittin rövanşta 1-1 berabere kaldın elendin, bu da ok.

Bu bambaşka bir şey, gidip 5-2 yendikten sonra rövanşta elenmek bambaşka bir şey.

Böyle bir tarihi rezaletten sonra sizce hangi oyuncuda hangi istek şevk kalır,

Özellikle belirtiyorum, bu saatten sonra bu turdan elenmek demek oyuncuların tüm avrupaya falan rezil olması demektir, o saatten sonra kimsenin ne takımla bağı kalır ne bir şey, bu sene bitsin ben gitmek istiyorum diye menajerlerini aramak olur yapacakları ilk şey.

Neyse tabii ki herkesin düşüncesi kendine elbette

Geri
Üst Alt