⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Yaw Orkun

Fb süper kupa maçına Icardi ile çıkarsak yeniliriz dedim
Juve'yi eleriz, Fb Nottingham'a elenir dedim
Konya 1 puan da değil direkt 0 puan dedim

Rize maçı dışında falsom yok

Çakmıyonuz bu işten duygusal yorum yapıyorsunuz. 1 halt olmaz döneriz lige. Jk maçı arasına Cl maçı sıkıştırınca hiç şansın yok
Şampiyonluğu verir miyiz.

Avrupa’nın en büyük 16 klübü arasına girme maçımız hayla boklu Türkiye Süper Ligi konuşuluyor. 10 yıl arka arkaya şampiyon olsan da dünyada seni çoğu taraftar bilmez. Juve maçı vizyon maçı, Liverpool ya da Totnım elersek Avrupa’nın en iyi 8 takımından biriyiz kendinize gelin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lig ya da Avrupa isteyene isteyene saygım sonsuz iki tarafıda anlayabiliyorum.

4 senedir her türlü boku yiyen bir rakip varken tff, mhk, transferde araya giren siyasiler, sürekli şampiyon yapılmaya çalışan bir takım, sürekli son haftalardaki maçın bizim sahaya verilip 2012'nin intikam alma peşinde olan bir rakip ve daha saymadığım tonla şey bunların hepsini üst üstte koyunca şampiyonluğa bu kadar yakınken olmalıyız düşünceside yanlış değil.

Avrupa'da da çok büyük prestij kazanıyoruz ligden daha önemli hem gelir hem isim yapıyoruz.

Neresinden bakarsak bak zor seçim iki tarafta makul şeyler söylüyor benim son yaşananlardan sonra fener nefretim tavan olduğu için açıkçası lige bu kadar yakınken ligde devam edelim derdim fakat turu geçmek üzereyiz bu saatten sonra yapacak bir şey yok bu da güzel bir gelişme.

Çift kulvarı götürebilecek olsak seçim yapılmamalı ama ne yazık ki götürme şansımız %0

Tamam avrupa dan elenip lige konsantre olalım da ligin de garantisi yok ki bu rezil ortamda..

Ayrıca 3 sene üst üste şampiyon olmuşsun 4.seneye girmişsin artık ne zaman s ligine konsantre olacaksın.. Fb ile bu dönemde 10-12 puan fark mı olması lazım avrupa yi önemsememiz için.. Olmuyor işte bir şekilde dibimizde tutuluyorlar...

Bir de her sezon buraları oynamıyoruz ki en son 12 yıl önce grup sonrası maçlara çıkıyoruz bir daha ne zaman cikariz Allah bilir..Bunun tadını çıkarmayalım mi

Lig ya da Avrupa isteyene isteyene saygım sonsuz iki tarafıda anlayabiliyorum.

4 senedir her türlü boku yiyen bir rakip varken tff, mhk, transferde araya giren siyasiler, sürekli şampiyon yapılmaya çalışan bir takım, sürekli son haftalardaki maçın bizim sahaya verilip 2012'nin intikam alma peşinde olan bir rakip ve daha saymadığım tonla şey bunların hepsini üst üstte koyunca şampiyonluğa bu kadar yakınken olmalıyız düşünceside yanlış değil.

Avrupa'da da çok büyük prestij kazanıyoruz ligden daha önemli hem gelir hem isim yapıyoruz.

Neresinden bakarsak bak zor seçim iki tarafta makul şeyler söylüyor benim son yaşananlardan sonra fener nefretim tavan olduğu için açıkçası lige bu kadar yakınken ligde devam edelim derdim fakat turu geçmek üzereyiz bu saatten sonra yapacak bir şey yok bu da güzel bir gelişme.

Çift kulvarı götürebilecek olsak seçim yapılmamalı ama ne yazık ki götürme şansımız %0
Abi çift kulvarı götürebilme şansımız 0 ise neden avrupaya gidiyoruz.Neden bu oyunculara bu kadar para veriyoruz.İki kulvarı aynı anda götürememe gibi bir kanunmu var.

Israrla gerçekleri görmezden geliyoruz.Bizim sorunumuz yorgunluk,rehavet vsss değil.
Bizim sorunumuz yönetim ve okan buruğun yaptığı basit hatalardır…senelerdir gözümüze gözümüze sokulan bir gerçek var.ısrarla görmüyorlar.Geriden oyun kurmayan baskı kurma fırsatı verneyen çoğu takıma karşı kötü oyun.Genellikle büyük maçlarda genlerinde hücum olan oynamak isyeyen takımlara karşı daha iyi oyun oynayan bir takım.Burada boş alanda oynamak marifet değil.Kapalı savunmaşara karşı iyi oynamak fark yaratmak marifet.Hem okan hem çoğu futbplcu bu konuda yetersiz.Özellikle orta saha Allaha emanet.

Abi çift kulvarı götürebilme şansımız 0 ise neden avrupaya gidiyoruz.Neden bu oyunculara bu kadar para veriyoruz.İki kulvarı aynı anda götürememe gibi bir kanunmu var.

Israrla gerçekleri görmezden geliyoruz.Bizim sorunumuz yorgunluk,rehavet vsss değil.
Bizim sorunumuz yönetim ve okan buruğun yaptığı basit hatalardır…senelerdir gözümüze gözümüze sokulan bir gerçek var.ısrarla görmüyorlar.Geriden oyun kurmayan baskı kurma fırsatı verneyen çoğu takıma karşı kötü oyun.Genellikle büyük maçlarda genlerinde hücum olan oynamak isyeyen takımlara karşı daha iyi oyun oynayan bir takım.Burada boş alanda oynamak marifet değil.Kapalı savunmaşara karşı iyi oynamak fark yaratmak marifet.Hem okan hem çoğu futbplcu bu konuda yetersiz.Özellikle orta saha Allaha emanet.
An itibarıyla çift kulvar götüremeyiz ligin başında gerekli rotasyon kurulmuş olsa 6 puanlık farkı açarak gider ligin 2. yarısı tamamen Avrupa'ya konsantre olabilirdik.

Sene başında gerekli hamleler yapılmaması sebebiyle hem farkı açamadık hem de puanlar eşitlendi şu an kafa kafaya giderken hem lig hem Avrupa götüremeyeceğimizi düşünüyorum.

Bugün futbolcularda 1 gram istek yoktu herkesin aklı Juventus deplasmanında sonuçta haksızlarda diyemem Konyaspor'a karşı sakatlık yaşasan Juventus maçını kaçıracaksın kendilerini sakınmaları kadar doğal bir şey yok.

Orada turu geçsen son 16'ya kalıyorsun belki Tottenham gelirse çeyrek final açıkçası ligden daha fazla önem vereceklerini düşünüyorum.

Yav kafayimi yediniz? bu turu gecmek 15m€ demek. Süper lig sampiyonun 1 sezonda alabidigi miktar bu. Lige konsantre olacaksan yine ol. Turu gectikten sonra asilmasin gelen iki maca olur biter, bu bile sacma ya neyse. Ama clde gecmis turuda elden vermek ne demek. Baslamisim menerinide liginede.

Hem lige istedigin kadar asil konsantre ol, sadece karsidaki rakibe karsi savasmiyorsun. Bu yüzden hicbir garantisi olmaz bu ligin, clde olmasan bile.

muhtemelen hakemin doğrayacağı bir maç olacak. capello önderliğinde İtalyanlar lobi yapıp duruyor o günden beri

Umarım el ayak koordinasyonu olmayan sallai ile sağ bekte başlama gibi bir hata yapılmaz. Saçma sapan fauller yapıp duruyor Torino’da doğrudan atar hakem

italyan infantino beni killandiriyor , osimhene buyuk is dusuyor ,
bu sezon sampiyonlar liginde hic ummadigimiz yerlere gidebiliriz , juventusu gectikten sonra tottenham veya liverpool var , ikisini de eleyecek gucteyiz , tottenham hoca degistirdi sallantida
liverpool ise bu sezon yendik , burda yine yeneriz orda da kitleriz , liverpoolda hala bir sorun var ama tabi tottenhami tercih ederim rakip olarak

sonra bu ingilizleri gectikten sonra ceyrek finalde oluruz , yari finale cikmak icin rakipler barcelona chelsea macinin galibi yada psg monaco maci galibi , barca yada chelsea gelirse rams parkta yeneriz deplasmanda ne olur bilmem , psg monaco maci galibi bunlar daha kolay , psg gecen yil kupayi aldi doygunluk hissi var , yani yari finale cikmak icten bile degil

dandik turkiye ligini umursamayin ne demek bilerek elenelim sacmalamayin , galatasaray turkiyeye hep dar gelmistir bizim hedefimiz daima avrupa , bence sampiyonlar liginde kasarsak kupayi alma ihtimalimiz hic de az degil

como macini da izledim , bence 3 5 2 oynamaliyiz bu mac

songo sag stoper
davinson center stoper
abdulkerim sol stoper

sag kanat sallai
sol kanat jacobs

orta saha toreira lemina
onlerinde sara

osimhen ve baris ileri ikili

ama bu ikili geri yardima da gelecek gerekirse istasyon da olacak , ilk yari gol yememeliyiz
ikinci yari da lang ve saneyi oyuna alip kontra ile galip bile gelebiliriz

1 farkli 2 farkli maglbuyet ya da beraberlik beni mutlu etmez , tur atlariz ama galibiyet ile tur atlamak daha guzel olur ustelik finansal getirisi daha yuksek olur uefa puani da arti

Avrupa avrupa deyip duruyonuz da avrıpada geldin işte gelebileceğin yere ve kazanabileceğin max parayı hemen hemen kazadın. Bi daha şamp ligine kalmak ve bu parayı kazanmanın yolu ligde şamp olmak. Onu da çok çok zora soktuk bana göre ve fbye şamp ligini ve paraları hediye ettik.

Avrupa avrupa deyip duruyonuz da avrıpada geldin işte gelebileceğin yere ve kazanabileceğin max parayı hemen hemen kazadın. Bi daha şamp ligine kalmak ve bu parayı kazanmanın yolu ligde şamp olmak. Onu da çok çok zora soktuk bana göre ve fbye şamp ligini ve paraları hediye ettik.
biz fb degiliz , ligde 2. olsak bile on elemlerle sampiyonlar ligine yine kaliriz , avrupada gelebilecegimiz yere kadar daha gelmedik , onumuz acik avrupada sampiyonlar ligi rekorunu kirabiliriz yari final hic de hayal degil hatta kupayi bile alabiliriz eger inanirsak konsantre olursak

bu sezon frankfurttan ilk sampiyonlar ligi macinda 5 yedik ama 1999 00 sezonun basinda chelseaden 5 yemistik o yil uefa kupasini aldik
neden bu sezon sampiyonlar ligini almayalim ?

Bu sene ucl den elenmeliyiz dediğimde bazı arkadaşlar bana cok laf etmişti bende hepsine sebeplerini açıklamıştım lig gidiyor demistim bunu hem gordum hem hissettim günün sonunda yine haklıyım, mevcut takimve hoca tek kulvar hocasi ve takimi bu 4 yıldır değişmedi özetle şampiyonluk istiyorsak uclden elenmeliyiz
* Hanginizin var böyle şanlı tarihi..
* Kim oynadı yarı finali..
* Okan hakanla süper taraftarinla..
* Cimbom final yakisir sana..

2000 UEFA kupasına kadar belkide her maç bu tezahürat söylenmiştir tribunlerimizde. Bu tezahurata vesile olan sezon ligi ilk 3'te bile bitirememistik. Bilmem anlatabildim mi??

89 yılında şampiyon olup ilk turda rapid wien'e elenmiş olsaydik dahami mutlu olurdunuz gercekten?

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadro hemi ligi hemi cl idare etmek icin kuruldu, konaya yenilen dünkü kadro dogru oynatilsaydi o maci da rahat alacak gücte bir ilk 11 vardi . CL gidebildigin kadar gideceksin, Ligide bir zahmet asilip kazanacaksin, iki kulvari kaldiramiyorsak bu Okanin disiplinsizligi yüzündendir

Juve’yi eliyoruz

Dönüşte Alanya’ya döşeyip ŞL dönüşü puan kaybının yorgunluktan olmadığını gösteriyoruz

Ardından bi de kupada rotasyona rağmen Alanya’ya bi kere daha koyuyoruz ve ZTK da bizim mesajını veriyoruz

Elenme ihtimali mi konuşuluyor gerçekten?

Galatasaray 5-2'lik tarihi bir skoru aleyhine çevirir mi hiç

Juve deneyecek her fırsatı ama bu oyun olarak deneyeceğini gösteriyor skora yansıyıp yansımayacağını göreceğiz maç günü sinirimizi bozmaya çalışacaklar sadece denedik ama olmadı demek için

Juve’yi eliyoruz

Dönüşte Alanya’ya döşeyip ŞL dönüşü puan kaybının yorgunluktan olmadığını gösteriyoruz

Ardından bi de kupada rotasyona rağmen Alanya’ya bi kere daha koyuyoruz ve ZTK da bizim mesajını veriyoruz
Puan kaybı nedeninin yorgunluk olmadığını Alanya maçında değil cl dönüşü depinde gösterirsin, Alanya maçıyla değil

Geri
Üst Alt