Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.593
- 90.183
- 5.003
Şurayı kazasız belasız atlatmak şart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GS yi bıraktım.
Şurayı kazasız belasız atlatmak şart
Ertuğ abi ilk defa bu forumda sinirlendiğini gördümArkadaşım 5-2'nin rövanşında elendiğin bir turdan sonra ligi falan bırak bütün dünya yerle bir olur. Ne şampiyonluk kalır ne Avrupa kalır. Hiçbir şey kalmaz. Bunu da mı biz sana anlatalım? Sen burada aklı başında kimseyi şu saçmalıklarına ikna edemezsin. Boşuna satmaya çalışma.
Ustam CL dönüşü galip olan her takım puan kaybetmiş liginde. Rezil futbolu aklamaz ama gerçek bu. Bizim maç kaybetme hakkımızın olmama sebebi ise TFF adlı mafyatik oluşumdur. Bu gerçek ortadan kalksa Konya ve Kocaeli maçları nazar boncuğu olurdu en fazla çünkü lig çoktan bitmişti.Arkadaşlar gencler sakin olun herkesin övündügü uefa döneminin bazı maçlarını ve hagiyi tribünden izlemis biriyim ben yani avrupa başarısı ne demek gayet iyi biliyorum ,benim kızdığım ve tepki koyduğum nokta esasında avrupa degil bizim milyonluk kadromuz ve teknik ekibimiz avrupada nezaman harika mac çıkarsa ertesi lig macinda yürümüyor bile ve utanmadan bunu itiraf ediyorlar puan bırakınca, avrupa basarisi oyunculara teknik ekibe lig icin extra motive kaynağı olması gerekmezmi yani taraftarın dursundan once oyuncular ve hocaya ayar vermesi gerekirdi bence böyle şımarıklık olamaz.
Kızdığım tepki koyduğum puan kaybı degil kesinlikle puan kaybı hakem tff vs sebeble olabilir ama bizim puan bıraktığımız tum maclar ucl öncesi sonrası ve sahada yürüyoruz bu maçlarda mücadeleyi geçtim kosan bile 1 2 oyuncu anca mücadele etseler ozaman hakem dograsa sonun kadar bağıralım ama bu maçlarda kaleye sutumuz yok konya ms isabetli sut 2 ,kosmayan mücadele etmeyen oyuncunun bu takimda yeri yok şahsi pr yapma yeri degilizUstam CL dönüşü galip olan her takım puan kaybetmiş liginde. Rezil futbolu aklamaz ama gerçek bu. Bizim maç kaybetme hakkımızın olmama sebebi ise TFF adlı mafyatik oluşumdur. Bu gerçek ortadan kalksa Konya ve Kocaeli maçları nazar boncuğu olurdu en fazla çünkü lig çoktan bitmişti.
Çok şükür benim gibi düşünen 3 5 kişi var forumda. Görende sanki her sene son 16ya kalıyoruz sanır. 1 tr şampiyonluğumu yoksa cl yarı final mi diye sorsalar 10000000 kez cl yarı final derim. Bazıları gerçekten farklı düşünüyor. Sanki ölene kadar şampiyon biz olacağız.“Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmektir.“
Ali Sami Yen
Neymiş Avrupa'yı bırakıp lige bakalımmış.. Niye her ikisi de bir arada olmuyor mu arkadaş.. Her yıl Avrupa da kupa kaldıran bir takım liginde bozguna mı uğruyor nedir?
Neymiş Fb şampiyon mu olsunmuş.. Fb şampiyon olursa ne ilk şampiyonluğu olacak, ne son şampiyonluğu.. Niye bu kadar büyütülüp, dünyanın sonuymuş gibi düşünülüyor gerçekten akıl almıyor..
bizle yarışmadıkları gün şampiyon olmalarını ırgalamam. başabaş yarışırken bunlara şampiyonluk vermek karizmayı fena çizerBu arada fenerin bu yıl ligi almasını buradaki kimse gibi bende istemiyorum. Ama şuda bir gerçek, bir noktada bu itler de bir gün şampiyon olacaklar bu olmamaları sonsuza kadar sürmeyecek. hiç bir şey sonsuz değildir neticede.
Bu arada fenerin bu yıl ligi almasını buradaki kimse gibi bende istemiyorum. Ama şuda bir gerçek, bir noktada bu itler de bir gün şampiyon olacaklar bu olmamaları sonsuza kadar sürmeyecek. hiç bir şey sonsuz değildir neticede.
bence de öyle, 5-2 den sonra tur vermek direkt olarak travma olabilir, yani o dağılmışlık ile oyuncuların 3 gün sonra alanyaspora motive olabileceğini,tekmeye kafa uzatabileceğini pek zannetmiyorum,ki alanyaspor da iyi takım,stadın yarısından fazlası boş olabilir 5-2 den tur verince, oyuncular kafa olarak iptal olmuş olabilir, elenmek olumsuz yansır psikolojik olarak tuzla buz oluruz büyük ihtimalle,elenme halinde lig tek beraberliğe bakar bence dağılmamızArkadaşım 5-2'nin rövanşında elendiğin bir turdan sonra ligi falan bırak bütün dünya yerle bir olur. Ne şampiyonluk kalır ne Avrupa kalır. Hiçbir şey kalmaz. Bunu da mı biz sana anlatalım? Sen burada aklı başında kimseyi şu saçmalıklarına ikna edemezsin. Boşuna satmaya çalışma.
Öndeyken Şampiyonluğu bırakmak her türlü basarasizlik olur. Orası ayrı yani şl de yarı final gelse bile bir noktada çok iyi başarı varken, bir yerde de önden samp verdigin için. Başarisizlik ile dengeye oturur bende. 8 puandan GS Şamp vermez.Sezon sonu totale bakmak gerekli. Şampiyonlar liginde çeyrek final + Ziraat Şampiyonluğu ile biterse buruk bir sevinç yaşarım. Ha ŞL'de yarı final gelirse tarihin en iyi 2. sezonu olur benim için.
Ama son 16 + lig 2.liği benim için başarısız bir sezondur, sevinmem.
Yukarıda da yazdıgım gibi öndeyken vermemiz net başarısızlık olur zaten bu sezon özelinde yazmadım genel olarak söylemistim bir gun olacaklar sonsuza kadar degil diye.bizle yarışmadıkları gün şampiyon olmalarını ırgalamam. başabaş yarışırken bunlara şampiyonluk vermek karizmayı fena çizer
Konya maçı analizinde ne demişti bu tip
Ben dinlemiyorum.Konya maçı analizinde ne demişti bu tip