⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Spaletti dün medya karsisinda erken ilk gol vurgusu yapti. Italyan medyasinda 2 gündür Juve nin bu maci cevirebilecegini yaziyo. Demem o ki kontrollü oyun, geride bekleyip gecis hücumu olmaz bu mac. Herifler belli saldiracak. Icerdeki maclar gibi önde presle juve yari sahasinda oynamamiz lazim.

Bayern deplasmanında nasıl bir anlayışla oynadıysak öyle oynarız.

bremer olacak mı belli mi?

Bremer olmayınca baya amatör bir savunma gibi oluyorlar

Barış sağolsun komple sol bekleri yok zaten bremer de olmazsa saçma sapan bir savunma hatları olacak kesin

Akıllı oynarsak sorun olmaz iyi konsantre olsun oyuncular yeter ki işin ciddiyetinde olsunlar
tur sonucu 0-0 gibi oynamak lazım

Ben rahat değilim valla 5-2 ye rağmen...

fb taraftarı öylemi?
Arkasına yaslanıp yarınki maçı izleyecek...
İşte o anlatılamaz fb büyüklüğünün bir ayağıda bu....

Bremer Mremer dinlemem ya sallayın adamı Cannavaro yaptınız başımıza

Bremer gitsin mızıka çalsın.

Gözünüzde çok büyütmeyin. Osimhen'in Bremer'e çekeceği muamele aha şudur;

bizim bunlara gol atmamamız çok düşük olasılık. en az 1 gol atarız. bu maçın anahtarı tamamen ilk yarım saat.yarım saat cehennem pres uygularlar, osimhenle barışla arkalarını delik deşik etmeliyiz.atamazsak bile "üstümüze gelmeye devam ederseniz paramparça ederiz" mesajı vermeliyiz.zaten 0-1 öne geçersek güle oynaya oynar koyar geliriz. okan hocanın ben tamamen kazanmak üzerine plan kurgulayacağına eminim. 1-0 geriye düşersek de plana sadık kalıp panikten uzak durmalıyız. güzel maç olacak . kazanacağız

İlk 15 - 20 dakika gol ve kart gibi negatif bir senaryo görmezsek inş sıkıntısız atlatırız diye düşünüyorum.

bremer olacak mı belli mi?

Bremer olmayınca baya amatör bir savunma gibi oluyorlar

Barış sağolsun komple sol bekleri yok zaten bremer de olmazsa saçma sapan bir savunma hatları olacak kesin

Akıllı oynarsak sorun olmaz iyi konsantre olsun oyuncular yeter ki işin ciddiyetinde olsunlar
tur sonucu 0-0 gibi oynamak lazım
bremem
birmiyorum

Juventus içerde normal oyununu oynasa belki şansı olurdu ama şimdi italyan futboluna çok ters olan aşırı hücum oyunu oynamak zorundalar. Burada bizim Osimhen, Barış gibi hızlı oyuncularımıza ekstra fırsatlar doğacaktır. İlk maçın kendi sahamızda oynanması çok iyi oldu. İtalya'da oynansa ve Juve kazansaydı, ikinci maç tam italyanların istediği atmosferde olacaktı.

ilk maç öncesi 2-0, 2-2 turu geçeriz diye düşünüyordum. yine beraberlik veya galibiyet alırız diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt