Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.292
- 30.130
- 1.988
İlkay bence de uzatmalarda iyiydi takımı yönetti. Berbat bir oyun oynadık. Tarihimizdeki efsane ruhlar müdahale etti winnerlik sayesinde yoksa 5-6 yerdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan buruk rezillikte destan yazabilir anca.
1 gol atabiliriz umutlandım şimdi
Tebrik edin abinizi bakayım3-2 bitecek maç
golde baskıyı yapan ilkay mı rdaş unuttum iyi geldi bana ilkayİlkay bence de uzatmalarda iyiydi takımı yönetti. Berbat bir oyun oynadık. Tarihimizdeki efsane ruhlar müdahale etti winnerlik sayesinde yoksa 5-6 yerdik
Kısmen haklı ama her topu da ona atmaya çalıştıklarında siciyor bizim ayaksizlarAçıkçası osi takimda bazı şeylerden memnun degil bu cok bariz buna saha ici taktik bazı oyuncularin laubali oyunu vs var bence
İkisi de ofsayt değildi netosimhen ofsayttı
barış çok iyi iş yaptı
Aynı filmi 50 defa izledik. Avrupa deplasmanında köy takımları bile pas pas etti bizi. Samiyen dışında top oynamayı bilmiyor bu takım. Bu okan bir halt başaramazdı kırmızı kartlar olmasaydıO iş belli olmaz hocam. Bu maç biraz kırılganlık yarattı ama turnuvalar her süprize açıktır. İş sadece motive olup havay girmeye bakar
Sorun tamamen mental hocam. Taktik ve fizikle alakası yok bence.Yarın birimiz başlık açsın da sakin kafayla bir konuşalım. Sorumlunun hoca olduğu belli ama ben böyle şeylere çok kafayı takan bir adamım. Sorun daha çok mental mi fiziksel mi, ne eksik ne yanlış bir ortaya dökelim vallaha ben bu kafayla uyuyamam da.