⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Yani Okan hocam sağolsun bize her şeyi yaşattı dün gece. Sinirden yatamadım, sızmışım 1 saat uyumuşum. Yani yönetimin işe el atması lazım. Örnek bir hareket yapması lazım mesela Sane yi kadro dışı bırakın. Okan hoca ile her hafta toplantı yapın. Yani Okan hocayı hep savundum hep savundum ama dün gece için her şey değişti bende. Gerekirse sezon sonu gitsin valla. 10 senem gitti dün büyük ihtimal, her juve atağında acı çektik. Burnumuzdan getirdiler valla ya, ayıp. Sen artık bir disiplin sağla şu takımda ya, Sanchez in lakayıt hareketleri, Barış ın futbol cahilliği, Sane nin vurdum duymaz tavırları ayıp valla ya. Ne diyeyim yazık.

Takim halinde zorlandigimiz anlar oldu ama herkes macin bir aninda kritik mudahaleler veya dokunuslar yapti. Sevmedigim UÇ bile cok onemli iki kurtaris yapti. Osimhen erken sari gorunce 90 dakikanin ger kalaninda pek bir varlik gosteremedi. Takimsaslariyla da bir uyusmazlik icerisindeydi ama uzatmalarda takrar canlandi. Ben gayet olumlu bakiyorum bugunku musabakanin geneline. Okan hocanin bile cogu bize yanlis gelse de elinden geleni yaptigina inaniyorum.

Gelelim gecenin z raporuna
Öncelikle adamlar 10 kişi kalınca ekstra koştu ve açıklarını kapattı. Rakip 10 kişi kalınca bizdeki rehavet onları ileriye itti. Koşu mesafelerinde 10 kişi kalmış takımın gerisinde kaldık. Jakops kötü günündeydi. Singoyu sag bekte isterdim. Maçın bir sürü kırılma anı oldu. Oyun ortadayken sancezin hatası sonra osimhenin 0 0 iken perinin kurtardığı. On kişi kalınca hırs yapmaları son dakika zegrovanın kaçırdığı hepsine ayrı kitap yazılır. Neticede juve gerçekten çok iyi oynadı.
Takımın bu maçtan ders çıkarması lazım hem de çok ders çıkarması lazım
Okan hiç bir zaman ders çıkarmıyor malesef

ilk maçtan habersiz şekilde 8 milyar insana şu maçı izletsen, ilk maçın 5-2 bittiğine 1 tanesini bile inandıramazsın.

karşımızda çok istekli juve ve müthiş bir tribün vardı.

hadi kırmızı karta kadar adamlar oynatmadı istedi vs. böyle büyük bir turnuvada direnmek zor anlarım.

ama kırmızı karttan sonra da artık gö*ü başı dağıtma ya

Sarper abi yazıklar olsun bunlara başka da bir şey demiyorum 3 saat uyudum ve uyandım sinirden yazıklar olsun reziller cidden şu duruma fb bile düşmezdi şu ilk maçtan sonra
Angus abi bu er meydanında kimse figüran değil tam onu anlatmaya çalışıyordum ben sana

Herkesin kendince bir gücü,yapabilecekleri var.Dortmund da evinde 2-0 yenmesine rağmen 4-1 yenilerek elendi mesela Atalanta'ya.

Biz nasıl 3 farklı yendiysek onlar da bizi 3 farklı yendi ve uzattı maçı,ambale olduk hiçbir şey yapamadık ama futbolun içinde var bunlar söylediğim gibi

Okan Buruk: "Juventus'u 5-2 yendiğimiz maçı izlerseniz 'Bu takım finale gider.' dersiniz. Bu maçı izlerseniz de 'Gidemez' dersiniz. Hem iç sahada hem de deplasmanda oyunumuzu daha güçlü hale getirmeliyiz.

İyi kadro kurduğunuzda oyuna sonradan giren oyuncuların önemi çok oluyor. Bunu çok hissedemedik.

Galatasaray, ligde iyi bir deplasman takımıydı. Avrupa'da bu konuda zorlanıyorduk. Bugün genel olarak çok fazla ders çıkarmamız gerekiyor. Top bizdeyken de çok kötü işler yaptık. Yoğun bir tempodayız. İlk maçta oynadığımız tempoyu ortaya koyarsak karşımızda hiçbir takım duramaz."

Bu arada kenarlardan açtıkları her orta gol pozisyonu oldu. İlk 10 dk 2-0 oluyordu, hocamız 120 dk boyunca önlem alamadı ..
Juventus'un belki de en iyi yaptığı iş kenar ortaları ve kafa vuruşları. İstisnasız her takıma bu şekilde gol atabilecek bir ekip, bizlik bir durum değil yani. Önlenebilir miydi evet. Ama takımı çalıştıramayan bir teknik ekip varken zor.

Sara golü atsa veya barış osi ye çıkarsa maç buralara gelmeyecek ve sinir harbi yaşamayacaktık. Bu düzeylerde küçük nüanslar maçları çok etkiliyor. Ligde bu hataları telafi edebiliyorsun ama burda olmuyor işte.
Sonuçta turu atladık. Tarih kazananları yazar. Juve için bu maç GALATASARAYI neredeyse eleyecekleri bir gün oldu.

11:35 Osimhen röportaj

Şu maçtan çıkması gereken ders, oyunu oynayacaksın. Bu kadar basit. Geriye yaslanıp turu geçeyim demek bize yakışmaz, yakışmadı da.

Angus abi bu er meydanında kimse figüran değil tam onu anlatmaya çalışıyordum ben sana

Herkesin kendince bir gücü,yapabilecekleri var.Dortmund da evinde 2-0 yenmesine rağmen 4-1 yenilerek elendi mesela Atalanta'ya.

Biz nasıl 3 farklı yendiysek onlar da bizi 3 farklı yendi ve uzattı maçı,ambale olduk hiçbir şey yapamadık ama futbolun içinde var bunlar söylediğim gibi
10 kişi takıma bu oyun kabul edilemez.Dortmund da olmayan gücüyle en iyisini yaptı zaten ilk maçı alması da şans oldu bizimki rezillik başka bir şey değil.Karabag bile 10 kişiye böyle oynamazdi biz direkt er meydaninda rezilliğe çıktık

Saglam ve sorunsuz bir vlahovicle neler olurdu acaba.

Ben Sane'ye fena kuruldum. O kadar parayı alıp bu maçlarda bile böyle oynayacaksa takımda olmasının bir anlamı yok. Gönderin gitsin. Bir tarafta Osimhen'in çabası diğer tarafta Sane rezaleti..
Göndersinler Araplara sezon sonunda.

İlkay OUT
Kaan OUT
Icardi OUT
Sane OUT
BAY OUT

Lang ve Asprilla da bana kalırsa o paralara satın alınacak oyuncular değiller. Belki Lang takıma adapte olup bunu hak edebilir ama Asprilla zor gözüküyor.

Bazılarımız diyor niye sevinmiyorsunuz, takım tur atladı vs.
Evet atladı, son 16'dayız kimse bu başarıyı küçültemez. Yalnız üzülmekle, sevinememek arasında fark var. Hiç kimse üzgün değil hatta gururluyuz da. Gel gelelim çoğu kişi de sevinemedi doğru düzgün. Hoca kimliğinin dışına çıkarttı bu takımı, top çevirip maçı bitireyim taktiği ile biz değil ama hoca hak etti mağlubiyeti. Burası önemli !
Sevinmemek değil, sevinememek, buruk sevinç. Tam da bu.
Daha büyük ders çıkmaz bir Avrupa maçından. İnşallah bir daha böyle kimliksiz top oynatmaz hoca.

Geri
Üst Alt