⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Çok hızlı şekilde kanat değiştiren paslar atıp bizi mahvettiler, başımızı döndürdüler. Hala herkesin başı dönüyor eminim...

Şuna dikkat çekmek isterim, dün Osimhen'i bir kenara koyacak olursak takımdaki yabancıların alayı batırdı, Uğurcan-Apokerim-Barış. 3 yerli oyuncu hatta İlkay'ı da sayarsak 4 yerli oyuncu çok iş yaptı. Takımda ayakta kaldılar. Diğer yabancılarda ayaklar hep titredi, oyunda yok oldular.

Sanchez yok
Lemina yok
Torreira yok
Lang yok
Sane yok

Şuna dikkat çekmek isterim, dün Osimhen'i bir kenara koyacak olursak takımdaki yabancıların alayı batırdı, Uğurcan-Apokerim-Barış. 3 yerli oyuncu hatta İlkay'ı da sayarsak 4 yerli oyuncu çok iş yaptı. Takımda ayakta kaldılar. Diğer yabancılarda ayaklar hep titredi, oyunda yok oldular.

Sanchez yok
Lemina yok
Torreira yok
Lang yok
Sane yok
Lemina dun ilk yari baya kurtardi aslinda yav.

Lang bazen geride gelip top cikardi.

Sane hic kendi gibi degildi

Sanchez ve torreira sayesinde adamlar o penaltiyla gaza geldi. Amatorceydi

10 kisinkalmalari bizimkileri " oh be turngeldi" moduna soktu bence.

Baris guresti eyvallah ama top kullanimlari gene delirtti acikcasi. Ikinci yari iyi toparladi(adamlarin da eksik kalmasi faktoru var) ama osimhene 2 kere hemen atamadigi pas harbi kafayinyedirtti bana.

En azindan ikinci yari pozitife donen oyuncuydu sahada.

Maç değil tur olarak bakılması gereken ve ilk devre bizim ikinci devre ise onların sürklase ettiği bir tur oldu. Bu maçta bizim açımızdan kolay geçebilecek iken Okan hocanın tercihleri ve bazı gamsız oyuncuların maçı sabote etmesi işleri bu noktaya getirdi.

Bir defa böylesine sert ve tempolu bir maçta kaleci olarak bile olsa Singo oyuna girmesi gereken ilk adamdı bunun yanında Sara ile Sallai bizim mücadeleci ve koşan 2 adamımız bunlar çıkıp yerlerine veteranlar girince adamlar 9 kişi bile olsaydı yine alan bulurlardı yani futbol çok basit bir oyun sen şu oyuna İlkay'ı alamazsın.
Maçın uzatmaya gidebileceği durumu düşünüp değişiklikleri ona göre yapmalıydın.

Bizim şu orta saha kurgusu ile son 16'ya kalıyor oluşumuz aslında başlı başına tarihi bir zafer. Dilim döndüğünce hep yazdığım orta saha profilini bugün Singo bile girince farkettirdi.
Ayağına çabuk uzun ve alan kaplayan orta saha bu takıma şart. Toreira'nın bu tip rakip ve maçlarda şansı kalmıyor. Lemina deseniz zaten part-time oyuncu sürekli arada derede top kesmeye çalışıyor ve toplu oyunda kocaman bir sıfır.

Takımda sallana sallana oynayıp 12 milyon alıp her topu ezen bir adam var bunu herkes biliyor biz onun anadolu takımlarına karşı skills yapmasını arzulamamalıyız, netice ne olursa olsun ben o adamı Galatasaray'da görmek istemiyorum bunu dip not olarak belirteyim.

Vücuda o kadar adrenalin basmış ki gece 03.30’a kadar uyuyamadım. Vücudum hala kendine gelemedi.

Uyandim, hala toparlayamadim. Adamlar cidden cok cok farkli oynadilar. Cok buyuk, derin bir travmanin kiyisindan donduk. Tura sevinemiyorum bile. Nasil is lan bu?

Ozeti tekrar izledim

6 tane son vurusu net yapamadiklari icin kacirdiklari var. Defansif kopukluk ciddi problem , hem ceza sahasinda 47387438 kisi kapaniyoruz, ilk top sekmesinde arkada hep kacilacak alan kaliyor. Felaket bir detay.

1-0 ken Sara atsaydi farkli mac olacakti ama yani...

Hoca oyunu cesitlendirmeli cok net sekilde-hep ayni plan ya da mactan mental kopma. Cok ciddi sorun bunlar

Ozeti tekrar izledim

6 tane son vurusu net yapamadiklari icin kacirdiklari var. Defansif kopukluk ciddi problem , hem ceza sahasinda 47387438 kisi kapaniyoruz, ilk top sekmesinde arkada hep kacilacak alan kaliyor. Felaket bir detay.

1-0 ken Sara atsaydi farkli mac olacakti ama yani...

Hoca oyunu cesitlendirmeli cok net sekilde-hep ayni plan ya da mactan mental kopma. Cok ciddi sorun bunlar

Okan Buruk'u tanimlayin deseler böyle derim.

Arkadaşlar hala beynimde zebra desenli adamlar sağdan soldan yardıra yardıra geliyor normal mi sizce?

Geri
Üst Alt