- 17 Eylül 2018
- 20.375
- 23.316
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerlilerden once davranmissin adamlarda tam bunlari yazmaya hazirlaniyo kopyala yapistir yspsinlar bari20 senedir filan turkiye liginden fazla epl izliyorum lpool bu son 20 senede gördüğüm en kötüsü buna gecen yil dahil slot denilen futbol cahili adam kloppun bıraktığı Ferrari yi sacma pas oyunu anlayışı ve yaptığı sacma sapan transferlerle opel corsa ayarına düşürdü yoksa bizi tabiki eleyebilirler cokta dogal ama dediğim gibi takim oyunundan cok uzak bu sene lpool
Olsun be1-0 yetmez büyük iht
Ayağınıza sağlık beyler
İNANMAK GÜZEL BİRŞEY BEYLER...Kızanlar linçleyenler olacaktır ama eleyebileceğimizi düşünüyorum
Mvpjacobs muhteşem bir futbol oynuyor
Hareketlendiği için değil, Robertson’ı engellediği için.Hareketlendiği için ofsayt oldu
Onu da hakem uydurdu gibi geldi bana. Konate 'nin filan yaptıkları sarı kart değilse Davinson 'un yaptığının sarı kart ile uzaktan yakından alakası yoktuRövanş ne olursa olsun potansiyel misyonun üstüne katarak ilerlenmesi gurur veriyor. Helal olsun. Tek olumsuz şey Davinson’un cezalı olması oldu.
Ben razıyım.