⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

20 senedir filan turkiye liginden fazla epl izliyorum lpool bu son 20 senede gördüğüm en kötüsü buna gecen yil dahil slot denilen futbol cahili adam kloppun bıraktığı Ferrari yi sacma pas oyunu anlayışı ve yaptığı sacma sapan transferlerle opel corsa ayarına düşürdü yoksa bizi tabiki eleyebilirler cokta dogal ama dediğim gibi takim oyunundan cok uzak bu sene lpool
Fenerlilerden once davranmissin adamlarda tam bunlari yazmaya hazirlaniyo kopyala yapistir yspsinlar bari

CBS’te turun favorisi hala Liverpool, niye böyle diyoruz çünkü Juve deplasmanındaki oyundan sonra GS’nin deplasmanda bocaladığını gördük.

İşte o maç herkese cesaret verdi. Umarım haftaya Juve deplasmanından çok farklı bir takım izleriz.

Tarihin en kötü Liverpoolunu ikinci kez yendik.

Gurur duyduk tekrardan..

İçerideki ite, uğursuza, şikeciye, tinerciye aldırmadan gelene gidene yapıştırıyoruz..

Varol Galatasaray.

Davinson pas hatası dışında çok iyiydi. Cezalı olması büyük kayıp olacak

%5 şansımız varsa %10'a falan çıkardık... Ama 2. maç gol yemediğimiz sürece yavaş yavaş artacak... Kolay mı? Çok zor...

Rövanş ne olursa olsun potansiyel misyonun üstüne katarak ilerlenmesi gurur veriyor. Helal olsun. Tek olumsuz şey Davinson’un cezalı olması oldu.

Ben razıyım.
Onu da hakem uydurdu gibi geldi bana. Konate 'nin filan yaptıkları sarı kart değilse Davinson 'un yaptığının sarı kart ile uzaktan yakından alakası yoktu

Geri
Üst Alt