⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

Nasıl bizim maçtan dolayı ömür boyu real madrid nefreti kazandıysam bu iptal edilen golden sonra da ömür boyu ispanyol nefreti kazandım

bu zırtoları elemek hayal değil.

özgüven ve biraz şans ile çeyrek final hayırlı olsun.

Dün kuzenim nottingham'da bir geneleve gitmiş orada çalışanların çocukları "tarihin en kötü liverpool'u" diyormuş

Müthiş olay şu Şampiyonlar Ligi serüvenimiz, hele benim gibi Avrupa kupası için ölüp bitenler için. Lig umrumda değil, ben burada başka heyecanlanıyorum. 12. maçımıza çıkacağız, Avrupa'yı kazandığımız sezon 15 maça çıkmışız. Yeni formatı önerenden allah razı olsun harbiden, yetmez devam.

Aynı şekilde.

Bu sezon 9 farklı takımla oynadık bir de. Birçok farklı takıma karşı Galatasaray’ı izlemek daha büyük zevk.

Nasıl bizim maçtan dolayı ömür boyu real madrid nefreti kazandıysam bu iptal edilen golden sonra da ömür boyu ispanyol nefreti kazandım
Reis neyine bu kadar sinirlendin, biz o golü yesek ve iptal etmeseler cam çerçeve indiririz. :D
Net ofsayt maalesef. Adam BAY'ı marke bile etmek istemiyor, hatta ona bakmıyor bile, Osi'ye yönlenmek istiyor BAY ise onu perdeliyor resmen.

Reis neyine bu kadar sinirlendin, biz o golü yesek ve iptal etmeseler cam çerçeve indiririz. :D
Net ofsayt maalesef. Adam BAY'ı marke bile etmek istemiyor, hatta ona bakmıyor bile, Osi'ye yönlenmek istiyor BAY ise onu perdeliyor resmen.
pek alakaları yok ya şunu liverpool atsa direkt goldü mesela.Hakemlerin niyeti baya kötüydü bu maç en kolay örneği o yan hakem karının bizim tarafta olduğunda her boka faul çalıp liverpool oraya geçince hiç umurunda olmaması falan.Sanchez kartı , saçma sapan fauller.Bu avrupa bilmem ne ligi isteyen takımlardan biri olsa golü atmışlardı çoktan.Aksiyonun olmadığı yerde barış kendisine koşan adama müdahale ediyor.Biz harici bu kadar kolay ofsayt verilen bir poz görmedim ben şuana kadar.

Sene sanki 2001 şampiyonlar ligi

O dönemi hatırlayan renktaşlar bahsettiğim duyguyu anlamıştır

Barış evet güçlü ve süratli ama avrupa maçlarında ikili mücadele kazanma oranı %20-30 larda maksimum %50.Top kazanma ve kazandığını korumada beceri ve bilgisi zayıf.Bu istatistikler ile 5 büyük ligden talibi az olur malesef,mutlaka en kısa sürede geliştirmeli.Boğuşarak oynuyor yanlış durduğu için hep sırtına bir oyuncu alıyor Lang ve Sane böyle oynamıyor.

69b12053b81f905918469307.jpg

pek alakaları yok ya şunu liverpool atsa direkt goldü mesela.Hakemlerin niyeti baya kötüydü bu maç en kolay örneği o yan hakem karının bizim tarafta olduğunda her boka faul çalıp liverpool oraya geçince hiç umurunda olmaması falan.Sanchez kartı , saçma sapan fauller.Bu avrupa bilmem ne ligi isteyen takımlardan biri olsa golü atmışlardı çoktan.Aksiyonun olmadığı yerde barış kendisine koşan adama müdahale ediyor.Biz harici bu kadar kolay ofsayt verilen bir poz görmedim ben şuana kadar.
Niyetten ziyade herif kötü hakem. Ha bence sonuca etki edecek bir şey yapmadı ama Real maçında ceza sahasına top düşüyorken top havada maçı bitiren hakem bu. :asd:
İspanyolları severim ama İspanyollardan ve Portekizlilerden hakem çıkmaz.

Ofsayt ile iptal edilen golümüz verilseydi, büyük konuşmak istemem ama 3-4 olurdu o maç. 10 sn de adamlar karar verdi oyun başladı. Şu golü Liverpool atsaydı direk verirlerdi. Bu seviyelerde bu tarz takımları koruyorlar. Mesela kadın yan hakem 1 tane bizim lehimize karar vermedi.

Geri
Üst Alt