- 1 Ağustos 2014
- 63.804
- 74.990
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Televizyonda göremedik. Fetö eskilerinin cirit attığı TRT! Yatacak yeriniz yok.
Yuzde 99 dan yuzde 98 e cekti ihtimali (goy goy tabi)Carragher malına kapak olsun bu galibiyet
Adamin Gunaya benzerliginden cikamiyorum bir turlu...
Müthiş olay şu Şampiyonlar Ligi serüvenimiz, hele benim gibi Avrupa kupası için ölüp bitenler için. Lig umrumda değil, ben burada başka heyecanlanıyorum. 12. maçımıza çıkacağız, Avrupa'yı kazandığımız sezon 15 maça çıkmışız. Yeni formatı önerenden allah razı olsun harbiden, yetmez devam.
Reis neyine bu kadar sinirlendin, biz o golü yesek ve iptal etmeseler cam çerçeve indiririz.Nasıl bizim maçtan dolayı ömür boyu real madrid nefreti kazandıysam bu iptal edilen golden sonra da ömür boyu ispanyol nefreti kazandım
pek alakaları yok ya şunu liverpool atsa direkt goldü mesela.Hakemlerin niyeti baya kötüydü bu maç en kolay örneği o yan hakem karının bizim tarafta olduğunda her boka faul çalıp liverpool oraya geçince hiç umurunda olmaması falan.Sanchez kartı , saçma sapan fauller.Bu avrupa bilmem ne ligi isteyen takımlardan biri olsa golü atmışlardı çoktan.Aksiyonun olmadığı yerde barış kendisine koşan adama müdahale ediyor.Biz harici bu kadar kolay ofsayt verilen bir poz görmedim ben şuana kadar.Reis neyine bu kadar sinirlendin, biz o golü yesek ve iptal etmeseler cam çerçeve indiririz.
Net ofsayt maalesef. Adam BAY'ı marke bile etmek istemiyor, hatta ona bakmıyor bile, Osi'ye yönlenmek istiyor BAY ise onu perdeliyor resmen.
Beyaz forma Flerquin ve Hasan aklima geliyorSene sanki 2001 şampiyonlar ligi
O dönemi hatırlayan renktaşlar bahsettiğim duyguyu anlamıştır
Niyetten ziyade herif kötü hakem. Ha bence sonuca etki edecek bir şey yapmadı ama Real maçında ceza sahasına top düşüyorken top havada maçı bitiren hakem bu.pek alakaları yok ya şunu liverpool atsa direkt goldü mesela.Hakemlerin niyeti baya kötüydü bu maç en kolay örneği o yan hakem karının bizim tarafta olduğunda her boka faul çalıp liverpool oraya geçince hiç umurunda olmaması falan.Sanchez kartı , saçma sapan fauller.Bu avrupa bilmem ne ligi isteyen takımlardan biri olsa golü atmışlardı çoktan.Aksiyonun olmadığı yerde barış kendisine koşan adama müdahale ediyor.Biz harici bu kadar kolay ofsayt verilen bir poz görmedim ben şuana kadar.